Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpalam v bieg

gotowe zupy dla dziecka. Można?

Polecane posty

Gość od jednorazowej dawki
Przecież dzisiaj chcesz mu dac to samo. I tak będzie częściej, leniwa mamusiu.

Gość dana92874
Mam płytę indukcyjną, więc woda zagotowuje się w minutę. Mrożona włoszczyzna mięknie w 10 minut. Jak ktoś ma zwykłą gazówkę to pewnie 5 minut więcej, ale na pewno nie 30 minut.

Gość odpalam v bieg
Dzisiaj już mi się gotuje ogórkowa z ryżem, a po barszczu ani śladu bo mąż wieczorem jeszcze go dopił. Bardzo smaczny był. Nigdy takiego nie jadłam. Kilka razy zdarzyło mi się wypić gorący kubek albo taką chińską zupkę ale takiej jeszcze nigdy. Całkiem niezła no ale raczej nie dla malutkiego dziecka.

Gość do hfhfh
proponujekupic indykcje,wode masz ugotowana w kilka minut i to w sporym garze. A zupe w 15 min mozna jak najbardziej zrobic. i dodam,po jednym daniu a nawet po 1 raz w tygodniu daniu z puszki,paczki czy z czego tam jeszcze,dziecku absolutnie nic nie bedzie. juz nie przesadzajcie kwokijedne,co kapia dzieci codziennie nakladajac mase chemii na te malutkiecialka. Tu bym sie obuzyla,anie zupa w puszcze raz na ruski rok

Gość ada357
uwaga na margarynę: wcale nie jest taka zdrowa jak się powszechnie uważa! masło jest zdrowsze, ja jem tylko masło i czuje się świetnie :) http://ksiazki.wp.pl/gid,15648588,page,4,tytul,Polak-przy-stole-czyli-jedzenie-ktorym-niszczymy-sobie-zdrowie-i-skracamy-zycie,galeria.html