Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enndlej

Problem z małą przyjaciółką

Polecane posty

Gość enndlej

Od razu napisze że mam 18 lat(2 liceum) i niemały problem.Chodzi o to że mam małą przyjaciółke, 11 latke-bardzo miła i urocza,wrażliwa.Przyjażnimy się od jakiś 11 miesięcy. Często do mnie przychodzi,gra ze mną w jakieś gry,chce chodzić na spacery,od 3 miesięcy się do mnie tuli.Z początku troche mnie to denerwowało ale po jakimś czasie ją bardzo polubiałem.Tyle że wydaje mi się że ona jest naniedbywana przez rodziców,wychowuje się bez ojca.Nie wiem co robić

Gość dziewica bardzo sexy
dopiero za 5 lat będziesz się mógł z nią seksić, na razie grozi ci siedzenie za majtkowe gdzie z kakaa zrobią ci krater Krakatau

Gość Tajga...xd178
i po co takie głupie odpowiedzi ??????????????

Gość enndlej
pomoże ktoś ?

Gość Nie!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!

Gość Aska kraska
Radze bardzo uwazac, jesli sie mloda zakochala a ty ja odrzucisz moze ci niezle namieszac. Radze mocno ofraniczyc- bardzo delikatnie kontakty bo jak ktos gdzies zle to zinterpretuje a do tego ona nawet nieswiadomoe cos palnie to mozesz miec przesrane

Gość Ciska Lubska
Na twoim miejscu ochrzanił gówniare i kazął wrócic do mamusi!!!!!!!!!!!! A wogóle to po co sie z nią przyjaźnisz ? Podoba ci się ?????? Bo jesli chcesz sobie ją wychować na zone to sobie rob co chcesz

znaczy martwisz się o dziecko? Nie próbuj zastępować jej rodziców, a już na pewno ogranicz kontakt fizyczny. Porozmawiaj może z jej mamą?