Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kotka 33

Facet, który ma 30 lat i nie ma domu, samochodu jets nikim w kobiecych oczach

Polecane posty

Gość jprdl...
znam 34 latka co mieszka dalej z rodzicami w ciasnym mieszkanku i nawet nie pracuje. nieudacznik 🖐️

Gość f1312321221
nie kazdy pamietajcie ma rowne szanse w zyciu niektorzy rodza sie w bogatych domach i latwiej im jest dojsc do czegos poniewaz rodzice od samego poczatku inwestuja w swoje dziecko i strzega go przed roznego rodzaju patologia. nie ma co sie dziwic kobietom ze szukaja faceta ktory zagwarantuje im przyszlosc to chyba jest nornalne przeciez nie zwiaze sie z gosciem co bedzie chlac i sie wydzierac na nia bo to bez sensu a milosc? nie ma czegos takiego jak milosc durne malolaty. liczy sie wiernosc i szacunek a o to w dzisiejszych czasach naprawde jest ciezko.

Gość jjknlkj
kotka a Ty jako stara baba wnioslas cos do malzenstwa procz wlasnej dupy??mialas meiszkanie? auto czy chociazby wyplate?

Gość bcgjfrtit56i
w tych czasach na meiskzanie to stac zlodziei, mieskanie maja Ci co dostaja po babciach lub rodzice imk kupuja ...inaczej nie ma szans. Ale Ty kotka poszlas na gotowe i placisz dupą za swoje wyody a to dopeiro ejst żałosne

Gość to calkiem proste
w bicu masz wiecej niz w kostce :D

Gość stylish29
autorko- pozwol ze zapytam-czy na wasz 300m dom zarobilas polowe lub chociaz 1/3 (wiadomo faceci zarabiaja wiecej wiec i wiecej odkladaja) czy poprostu przyszlas na gotowe? bo jesli nie bylo tam twojego wkladu przynajmniej te 1/3 to w oczach mezczyzn nie jestes materialem na zone bo nic z siebie nie dajesz. odnosnie tematu- mysle ze w wieku 30lat malo ktora osoba czy to facet czy kobieta nie ma mozliwosci zarobic na dom, samochod bez zadnej pomocy np rodzicow. tylko nieliczni w PL zarabiaja kilka tys misiecznie i jest ich na to stac. reszta ma kredyty lub ciagle zbiera. po czesci sie jednak z autorka zgadzam- ludzie okolo 30, ktorzy nie dorobili sie kompletnie niczego, tacy ktorzy nie maja nic odlozone faktycznie nie sa materialami na wspolmalzonkow. ja osobiscie nie zwiazala bym sie z facetem, ktory nie jest w stanie miesiecznie odlozyc tych przyslowiowych oaru groszy.

Gość romek30
Witam mam 30 lat i mieszkam z rodzicami, chodz bardzo dobrze zarabiam, w tej chwili jestem samotny tzn. nie mam kobiety to poco mam mam wynajmowac mieszkanie ,placic co miesiac 1000 zl za wynajem ,jak moge te pieniadze dac rodzica bo tez im sie nie przelewa, co innego jak bede z kobieta mojego zycia to ok. mozna isc na swoje a tak na co mi to.

Gość gość
Kotka 33 widac ze jestes typową dziwką materialistką :) a po 2 kto powiedział ze 30 latek musi miec babe czy cos ? Ja jestem typem samotnika i jest mi z***biscie i co ? uważasz ze jestem nikim ? nastepna sprawa albo masz bogatych starych albo naprawde masz tak jaj..bane w główce ze szkoda gadac ........Myslisz ze kazdy jest bogaty i sra kasą ? Nie kazdy chce brac kredyt , nie kazdy chce wynajmowac . Wez pod uwage ze np sa ludzie którzy wola dac kase rodzicom niz wydawac pieniądze na wynajem . A sa tez tacy aby miec swoje włąsne 4 ściany musza zapier..lac całe zycie by sie dorobic !

Gość gość
Zapomnialem dodac ze mam kolege co dostał od rodziców chate 70 metrów . 3 pokoje i to jest w starej kamienicy w ktorej mieszka od urodzenia . Widzisz niektórzy i takie szczescie mają ale sa tez inne opcje . Co jest modne teraz jak nie robienie bachorów tylko po to aby dostac mieszkanie ? Narobisz bachorów pojdziesz do opieki i moze jest szansa ze ci dadzą .......dadzą tak naprawde za nic a z dobrego serca bo masz liczną patologie i nie wiedziałas co to prezerwatywy tylko celowo robilas :) i tacy ludzie sa .....niestety

Gość gość
Jestem tego samego zdania co autorka;)mój ma mieszkanie dwa samochody a do 30 jeszcze 2 lata.ja zawsze cenilam zaradności u mężczyzn, ambicje. Tu nie do końca chodzi o kasę bardziej o cel i realizacje...za 5 lat chcemy szeregowej także musimy się sprężyc;)szkoda czasu na obibokow.dziwi mnie tez to ze ludzie maja dzieci a ich na to nie stac

Gość gość
Jak będziesz z rodzicami mieszkał to kobiety nie znajdziesz;)

Gość gość
Koleżanką teraz zaszła w ciążę jest bez pracy bez mieszkania facet pracuje na stacji benzynowej...co oni mogą dac dziecku? Dziecko miało być lekarstwem na jego zaborczosc...szkoda mi tego dziecka

Gość gość
To co facet robił przez 12 lat ze niczego sie nie dorobił?ja się staram mój mężczyzna tez.nie wyobrazam sobie w kredyt się pakować..wtedy to są dopiero stresu i związki się rozwalaja

Gość gość
Typowa szmata co szuka tylko kogoś kto będzie łożyć na ni i bachora. Mnie tam nie stać na stare wymagające raszple. Młodo wyglądam wiec szukam wśród 20-25.

Gość gość
Tja mieszkanie, prawko, auto, 10tys na miesiąc. Hahaha niedoczekanie. Wolę mlodsze. Są ładniejsze i bez wymagań.