Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kotka 33

Facet, który ma 30 lat i nie ma domu, samochodu jets nikim w kobiecych oczach

Polecane posty

Moim skromnym zdaniem facet, który ma 30 lat lub ma skończone 30 lat i nie dorobił się własnego mieszkania, samochodu jest w oczach kobiety nikom tzn nie jest materiałem na męża

Gość powtorej
0/10

Taka jest bolesna prawda. Przecież co taki mężczyzna może dać kobiecie lub w jaki sposób może zagwarantować jej spokojną przyszłość?

Gość onbezz
czy to jest najwazniejsze?a gdzie milosc?

Gość to dużo pijesz
życzę ci aby ciebie sprzedali do afganistanu a stamtąd za dwa wielbłądy do jakiegoś szejka..wtedy zmądrzejesz i zobaczysz co to jest materializm

Gość to dużo pijesz
:D

Gość Może jej dać na przykład
miłość. Ale ty nie wiesz, co to jest>D

Gość a u u iu
mieszkanie a samochód to dwie różne rzeczy. Samochód może mieć kazdy pracujący człowiek. Używany kupisz za dwie wypłaty. Mieszkanie to inna bajka.

Gość niemasz cyck ów
przegrałaś życie :P

Tak składa się że mam męża na stanowisku i mamy 300 m dom. Teraz będziemy górę remontować. Mam koleżankę która ma takiego obiboka. Myśli, że miłością to ona naje się

Ciekawa jestem kiedy facet miał zarobić na ten dom? Musiałby chyba banki obrabiać albo być luksusowym żigolakiem od szkoły średniej. Śmieszna jesteś. Facet w tym wieku powinien mieć jakieś mieszkanko, może być i wynajęte, pracę, wykształcenie. Fajnie jak ma samochód. Ale nikt normalny nie oczekuje chyba, że chłopak na początku drogi zawodowej weźmie kredyt na pół miliona. Dla mnie to totalny brak rozsądku i taki facet z długami w banku niespecjalnie się nadaje na męża.

Gość brzózzzka
Zgadzam się z Kotką 33.

Gość fuzia guzik
No też dla mnie by to nie był dobry materiał na męża, co by było jakbym zaszła w ciąże facet musi potrafić zapewnić warunki dzieciom

Gość fuzia guzik
Fjolsfinna lepiej płacić co miesiąc kilka stów za wynajem, czy za ratę za swoje własne mieszkanie?

Gość ufok
Zakladasz temat w ktorym przedstawiasz swoja opinie a pozniej piszesz "Nie interesuje mnie twój pogląd", jestes hipokrytka.

Gość mmmm1234
Kotka 33 zjabny moher a przy okazji super kiecka w grochy naprawdę wyglądasz majowo

Gość Onon on on
To temat przemka 22. karateki. podszywa się i pisze sam ze sobą :D ale mam ubaw

Gość o żesz ty
Kotka 33, jak tam, kiedy kolejne wesele się szykuje? Serwis obiadowy przygotowany?

Gość Kotka33 znow wrocila
znow ten sam scenariusz,boze dziewczyno:) ogarnij dalna, nikogo nie interesuja twoje poglady :)

Gość równouprawnienie jest ;p
Moim skromnym zdaniem kobieta, która ma 30 lat lub ma skończone 30 lati ogląda się na faceta, który dorobił się własnego mieszkania, samochodu a sama nie ma nic do zaoferowania jest w oczach mężyczyzn nikom, tzn jest taką "szmatką: jakich pełno.

owszem facet, ktory sam doszedl do tego, by miec otwarte furtki na wiele mozliwosci, ze zawsze ma pieniadze czy dobre auto to jest facet zaradny, ma glowe na karku i wiadomo, ze zawsze zmajstruje dobre wyjscie z kazdej sytuacji i zawsze da sobie rade wszystko poukladac, zeby moc dobrze zyc. Facet, ktory w wieku 30 lat mieszka z mamusia to nieporadna ciota, cieple kluchy. Taki czlowiek nie potrafi wziac zycia w swoje rece, skoro nawet nie potrafil zrobic prawa jazdy, usamodzielnic sie - ktos taki jest niemeski. x Ale facet, ktory wzial kosmiczne kredyty, lub ma wszystko zaltwione przez bogatego tatusia czy inne znajomosci to niby ma byc kims? Taka sama ciota, niezaleznie od tego ile pieniedzy bedzie mial. x Rozumiem kiedy kobiety chca zaradnego, niezaleznego faceta bo te cechy to bezpieczenstwo i oparcie, swiadomosc, ze mozna na takim kims polegac i z nim konie krasc. Ale pasozyty, ktorym wszystko jedno skad rzeczy materialne - wazne, zeby bylo duzo i drogo - to nawet taka szmata podloge szkoda wycierac :D

Gość ty cizia
a dla mnie 33 letnia kobieta bez wyksztalcenia bedaca jedynie sluzaca domową nie majaca nic procz garów i dzieci rowniez jest nikim w oczach mezczyzny...:)

Gość a ja to mam problem
a ja nie chcę mieć dzieci, więc wystarczy mi jego miłość:) te staraczki największe prostytuty i same się przyznają do tego:(

Gość żenułka stułka
wychodz dz.iwko z garów

Gość fdhgfdhg
dzisiejsze kobiety szkoda gadac, wszystko ma zapewnic facet

Gość Co to za debilizm?
Jaki rozum, taka mowa! Żal mi ciebie miernoto! Widać byle co zjesz i tak byle co pierdolisz ćpunie!😠

Gość PanKrolewicz
Fjolsfinna - witaj, co u Ciebie ?

Gość PanKrolewicz
A odnosnie tematu, to najwieksza przyjemnosci do czerpania radosci z bogactwa, jest mozliwosc zdobycie go poprzes wlasny wysilek w duzej mierze intelektualny. Potencjal i checi sa najwazniejsze czy to u kobiety czy mezczyzny. Jakos srednio watpie w to ze twoj "tatus ekhmm facet" dorobil sie sam w pelni splaconego domu na wlasnej dzialce. Oczywiscie zakladam, ze nie mieszkasz na jakies wsi zabitej dechami i dom jest cos na styl z portalu murator a nie kwadrat z dachem dwuspadowym. :) Bo jesli mowa o tym drugim to nie wiem czy jest sie czym chwalic i czy ot luksus czy raczej kula u nogi. :)