Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozeknratz

facet-wodnik-warto?

Polecane posty

Gość rozeknratz

trochę wróżb,ale facet jest spod wodnika-ciekawi są faceci spod tego znaku?

Gość cfsacf
fajni i mało problemowi ludzi ogólni. znam dużo wodników i kazdy z nich jest w porzadku, mają duuużą wyobraźnie i nieprzewidywalni są, ale tak pozytywnie, możesz się spodziewac, że bedą ci robić niespodzianki itp. ;)

Gość wfwwefwfe
x

Gość BEATRYCZEE
przechlapane z facetem wodnikiem

Gość vvv nnn
nie

Gość anja33
puszczają się z innymi babami

Gość konkwstador
anja 33 ,wszyscy?

Gość radosna krystynka
oj mam faceta wodnika i jest cudowny! ale mój to nie tak do końca wpisuje się w tą charakterystykę wodnika. wodnik z reguły to wielki indywidualista, lubi mieć czas dla siebie na swoje sprawy, nie lubi przywiązania ani ograniczania mój z kolei taki nie jest, owszem lubi sobie czasem pobyć sam, porobić to co lubi ( chyba jak każdy człowiek:D ) ale wale nie jest tak, że boi się uwiązania, wręcz przeciwnie, sam bardzo troszczy się o nasz związek, uwielbia w ogóle rozmawiać o uczuciach (co raczej nie jest w stylu wodników) poza tym jest niesamowicie ciepły, pomocny i opiekuńczy :) cudowny znak! noi taka cecha ogólna: niesamowita wyobraźnia i tolerancja, nic go nie zdziwi, na nic sie nie skrzywi, jest absolutnie otwarty na wszelkie nowości i tak jak ktoś wyżej napisał z wodnikiem zycie jest pełne niespodzianek :) niestety dla mnie, bo mój facet uwielbia spontaniczne akcje, ja natomiast wolę być odpowiednio wcześniej o wszystkim uprzedzana ;) a no i mój wodnik jest baaarrrrdzo temperamentny, zarówno w życiu codziennym jak i sypialni :P tak na prawdę to czy komuś będzie odpowiadał wodnik, zalezy w dużej mierze od tego spod jakiego znak ktoś jest. ja np jestem wagą i zawsze świetnie się dogadywałam z wodnikami, a ten mój to po prostu ideał :)