Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małamiiiiiiii

Polskie Morze początkiem września?

Polecane posty

Gość Małamiiiiiiii

Witam, ponieważ mamy z meżem małe problemy z urlopem w okresie wakacyjnym coraz bardziej rozważam możliwość wyjazdu nad Bałtyk początkiem września, był ktoś z Was w takim terminie? czy już faktycznie pusto i nie ma co robić, a pogoda do bani i o plażowaniu można zapomnieć, czekam na wasze opinie

Gość mamusiaRAZYdwa
pogoda nieco uległa zmianie i zwykle wrzesień jest ładniejszy i cieplejszy niż sierpień, coraz więcej osób decyduje się celowo na urlop w tym terminie :)

Gość Małamiiiiiiii
w sumie to w lipcu i w sierpniu pogoda niepewna.

Gość mamusiaRAZYdwa
ostatnio od ok 3 lat lipiec zimny i deszczowy, sierpień względny, jesienny, wrzesień ładny i ciepły :)

Gość bałtyk wrzesień 2010
Od 2010 roku jeździmy nad bałtyk na 2 tygodnie-ostatni tydzień sierpnia i pierwszy tydzień września. i nawet się kąpaliśmy w zeszłym roku i 2 lata temu :) my czyli ja, mąż i córka która obecnie ma 4 lata. a kuzynka jezdzi w połowie lipca i na ostatnie 3 wyjazdy mieli tylko raz ładną pogodę.

Gość gość
up

Gość gość
a po co chcesz jechać na bałtyk? moja noga już tam nie postanie. zimno, piździ, w barach i restauracjach sprzedają stare ryby, a dookoła drożyzna. lepiej pojechać za granicę

Gość gość
Bo polskie morze ma swój klimat a po drugie na wczasy zagraniczne mnie nie stać, i nikt mi nie wmówi, ze za granicą taniej.

Gość gość
3 lata temu w I tygodniu września byłam w Ustce - temperatura ok. 12 stopni i lało 5 dni, zamiast dwóch tygodni, wyjechaliśmy po 5 dniach, potem się nie bardzo poprawiło...nie polecam

Gość gość
w zeszłym roku byłam w Chorwacji, ceny takie same

Gość może komuś podpasuje
Ja raz byłam we wrześniu w pierwszym tygodniu i było nawet ładnie, opalać też się można było ale za parawanem. Już przez kilka lat jeżdżę zawsze na ostatni tydzień czerwca i zawsze miałam ładną pogodę. Nie ma jeszcze tej całej zawieruchy bo jest przed sezonem. W tym roku jadę w pierwszym tyg lipca, zaraz jak się szkoła skończy i liczę, że i tym razem pogoda mi dopisze.

Gość gość
we wrzedniu moze byc ladniej niz w lipcu ale moze byc i juz zimnica No generalnie na jakies wielkie plazowanie bym sie nie nastawiala

Byłam końcem sierpnia początkiem września rok temu i niestety pogoda mi sie trafiła nie za fajna :(

Gość poli30
w zeszłym, roku byliśmy dwa razy nad morzem,w połowie lipca i ostatni weekend sierpnia,,,w lipcu trafiliśmy na super pogode,cały tydzień opalania...w sierpniu tez było ciepło ale juz było czuc inna pogode,juz nie było plazowania,

Gość poli30
ucieło mi odpowiedz..takze we wrzesniu tez pogoda pewnie tylko taka do ''chodzenia'' niz do opalania,

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość princessaofpesia
wrzesien jest OK jesli chcesz aktywnie spedzic czas-typu spacery, wycieczki, ale jak nastawiasz sie na plazowanie to zapomnij...noce i wieczory bardzo zimne, ogolnie wrzesien nad morzem to juz praktycznie jesien i nic nie zostaje z letnich klimatow...