Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewlinpo

Schudnąć przed wakacjami!! Dołączajcie !

Polecane posty

Gość ewlinpo

Dziewczyny przyłączajcie się ,chudnijmy wspólnie , wspierajmy się. Niech każda napisze swój wzrost i wagę i swój cel. Na tym forum możemy pisać co się zjadło i ile się schudło :D któraś chętna?

Gość szczupla na lato
jest tu ktos?

Gość pppvcx bm
Haloooooo

Coś się nie chce nikt przyłączyć

Gość Akdea
ja nie musze chudnac bo waze 50 kg na 168:D

Halo czy nikt nie chce mieć ładnej sylwetki na wakacje

Gość szczupla na lato
ja chce myslalam ze tu juz nikogo nie ma.. mi brakuje jeszcz 6kg do celu a wam???

Mi tak z 5kg mniej i było by super. Bardziej zależy mi na zgubieniu centymetrów wogóle w okolicy brzucha:-)

Gość szczupla na lato
oj wlasnie cm tez:) najbardziej chce sie pozbyc z biustu, brzucha i okolice pepka i uda masakra jakas:(:(:( juz chce widziec efekty biegania juz juz...

Gość khggfc
Jakie diety macie?

Gość ann44787
Też próbuje zrzucić kilka kg znalazłam fajny sposób na to daymynews.pl/?topic=taniec-i-spalanie-tluszczu

Ja na konkretnej diecie nie jestem jem po prostu mniej. Nie jem makaronow chleba białego słodyczy, pije dużo wody zielona herbatę i ćwicze. Właśnie zjadłam jabłko i wypijam kubek maslanki naturalnej. Przede mną jeszcze kolacja, ze względu na to że późno chodzę spać to kolację zazwyczaj jem o 19.

Gość ewlinpo
Dziś zjadłam płatki musli , jabłko, kurczaka z warzywami. Idę dziś wieczorem na siłownie :) Jak na razie 0 słodyczy! :D

Gość ewlinpo
Macie jakieś fajne ćwiczenia na uda albo talie ? Do idelanej figury brakuje mi 5/7 kg

Hej ewelinpo jeżeli chodzi o ćwiczenia to ja ćwicze różnego rodzaju wymachy nog taki fajny zestaw znalazlam na you tube i troche innych cwiczen dodalam no i oczywiscie jazda na rowerze. Ja podobnie jak ty jeszcze tak z 5kg i będzie ok:-) u mnie na kolację był śledź z puszki. No a teraz zielona herbata i woda. Choć mogę wam powiedzieć dziewczyny że jak łapie mnie wieczorny głód to zazwyczaj ratuje się jeszcze marchewka lub pomidorem i jest git:-) miłego wieczórku

Halo dziewczyny co porabiacie. Ja już po śniadaniu 2kawałki razowego taki mój standard na śniadanie. Zaraz będę ćwiczyć. Ale nas załatwili z tym nowym kafe. Czy wam też zginęły tematy :-( bo mi tak i musiałam od nowa szukać. No nic miłego dnia dziewczyny.

Gość szczupla na lato
za dwa miesiace lato a mi tak srednio idzie....:( musze sie wziasc w garsc jutro jade na zakupy duzo wody i zielonej herbaty.. mam wiekszy apetyt a to nie dobrze bo jestem przed okresem:(:(:( dzis jeszcze bieganie milego dnia

Gość gość
Ja chce shudnac 20 kg. Moja dieta bedzie bardzo radykalna, ale to jedyny sposob.. Czyli bede jadla jedno jablko dziennie, pila tylko i wylacznie wode (czasami z cytryna) i cwiczyla. Oczywiscie ze bede potem uwazala na to co jem, zeby nie bylo efektu jojo ;)

Gość ewlinpo
jedno jabłko? może zjedz na śniadanie płatki owsiane lub musli ,a na obiad np. ryż z jabłkiem i cynamonem a z kolacji zrezygnuj. + do tego ćwiczenia . nie jedz nic po 18. lepiej cokolwiek coś zjeść ,niż nic :)

Hej dziewczęta:-) jak tam wam się ranek zaczął? Gość dokładnie tak jak mówi ewelinpo na jednym jabłkt nie dasz rady bo później klj się rzucisz na jedzenie to efekt jojo murowany. Lepiej jeść rozsądnie4-5 posiłków dziennie i ćwiczyć i wtedy na pewno waga będzie spadać. Ewelinpo jak ci gdzie dieta:-) ja zaraz się biorę za śniadanie później ćwiczenia .

Hej dziewczęta:-) jak tam wam się ranek zaczął? Gość dokładnie tak jak mówi ewelinpo na jednym jabłkt nie dasz rady bo później klj się rzucisz na jedzenie to efekt jojo murowany. Lepiej jeść rozsądnie4-5 posiłków dziennie i ćwiczyć i wtedy na pewno waga będzie spadać. Ewelinpo jak ci gdzie dieta:-) ja zaraz się biorę za śniadanie później ćwiczenia .

Gość ewlinpo
poza tym jabłko należy zjeść po jakimkolwiek posiłku, gdyż ma w sobie takie właściwości pobudzające metabolizm, a przed posiłkiem zwiększa apetyt. Więc brniesz w błędne koło :) Leara dziś na śniadanie zjadłam znowu płatki zbożowe z owocami . Dzisiaj po południ będę jeździła na rowerze :D Boję się weekendu i jego pokus. Wyjście ze znajomymi na miasto oraz impreza urodzinowa, ale nie dam się :))

Ewelinpo trzmaj się i nie szalej za bardzo choć jeden mały grzeszek myślę że nie zaszkodzi. Ja w zeszłym tygodniu byłam na grilu i też pozwoliłam sobie na 2 kiełbaski i wielkich wyrzutów sumienia nie miałam bo wiedziałam że codziennie tak nie jem. A raz na jakiś czas można byle nie przesądzić. Miłej każdy na rowerze ja właśnie wróciłam z godzinnej jazdy:-)

Gość ewlinpo
Leara dziękuję , zahaczyłam wczoraj też przy okazji basen. 30 min popływałam :) Dzisiaj niestety nie mam czasu na żaden sport , no ale można zrobić sobie przerwę :) Na śniadanie zjadłam płatki zbożowe ,a potem melon z kiwi z musli i jogurtem naturalnym :) Resztę zjem na tej imprezie , ale tak jak mówiłaś obiecuję ,że nie zaszaleję. Moja waga spadła o 1,5 kg. Jak Tb idzie ? :)

Halo dziewczyny? Ewelinpo jak tam po weekendzie? U mnie trochę zakręcony był ćwiczyć nie ćwiczyłam bo ciągle coś się działo. Dietę powiedzmy że nawet trzymałal oprócz wczorajszego smażonegm mięsa na obiad i podjadania w sobotę trochę. Tak że źle nie było. Dziś planuje iść na rower bo pogoda jest w miarę ok.

Gość Fabryka Formy
Szanowni Państwo, trening, który ma poprawić naszą formę przed wakacjami, powinien być intensywny i angażować wszystkie partie mięśniowe oraz maksymalnie przyspieszać proces spalania tłuszczu. Jazda na rolkach, bieganie czy pływanie to dobry sposób na spalenie zbędnych kilogramów, jednak musimy pamiętać, że bardzo ważne są ćwiczenia wzmacniające, które stymulują pracę włókien mięśniowych oraz potęgują wydzielanie hormonów anabolicznych. Dla osób, które lubią zajęcia grupowe dobrym rozwiązaniem będzie aerobic, step lub popularna Zumba – czyli latynoskie rytmy połączone z tańcem i aerobikiem. Nieocenioną pomocą dla osób, które chcą poprawić swój wygląd w krótkim czasie będzie współpraca z trenerem personalnym. Pomoże on odpowiednio ułożyć rodzaj i częstotliwość treningów, a także dostosuje ćwiczenia od celu, jaki sobie założyliśmy. Wspólny trening nie tylko poprawi jego efektywność, ale także, co najważniejsze, zmobilizuje nas i zmotywuje do działania. Fabryka Formy