Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewlinpo

Schudnąć przed wakacjami!! Dołączajcie !

Polecane posty

Gość gość
U mnie w odchudzaniu super się sprawdza naturalny suplement figura no-apetite, bo ogranicza uczucie głodu i dzięki temu nie siedzę ciągle w lodówce ;) Polecam.

Gość gość
Wg mnie figura ma najlepsze suplementy na odchudzanie. Schudłam już 15kg, a naprawdę nie czuję, żebym jakoś cierpiała z tego powodu. Piję herbatkę detox, która oczyszcza organizm z toksyn i też biorę figurę błonnik, bo pomaga spalać tkankę tłuszczową i poprawia pracę jelit.

Ja troszkę przytyłam przez okres zimy ale pomału dochodzę do stałej wagi mam trenera personalnego ćwiczę pod jego okiem i jest ok dodatkowo rano ćwiczę 20 min przed posiłkiem.

Gość gość
Na rynku jest tyle tabletek że ciężko jest wybrać te najlepsze.Ja stosowałam tabletki Foreverslim i jestem z nich bardzo zadowolona.Z każdym tygodniem jestem lżejsza no i moje wymiary też się już zmniejszyły.Rodzinka twierdzi że zmiany widać.

Gość gość
w walce z otyłością postawiłam na slimcea. Potrzebowałam czegoś co hamuje łaknienie i przyśpiesza przemianę materii. Reszte chciałam zrobić sama odpowiednią dietą. Nie pomysłała bym nawet że same tabletki Slimcea tak bardzo pomogą mi zrzucić zbędne kilogramy. Schudłam blisko 10kg w 3 miesiące.

Gość gość
Do wakacji jeszcze masa czasu, wiecie ile można przez ten czas schudnąć z http://www.acetomale.pl/ ? Przy zdrowym odżywianiu się i umiarkowanej aktywności fizycznej może to być nawet 15kg. Warto zacząć już dziś?? :)

Gość gość
Dla mnie Foreverslim to jest właśnie to co pomogło mi schudnąć.Próbowałam wielu innych tabletek i niestety nic z tego nie było.Tylko po Foreverslimie były jakieś efekty.Schudłam i co ważne nie ma po nim efektu jo-jo.