Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kicccia

Ktoś na 2014? :)

Polecane posty

W tym miesiącu zaczynamy starania:) jak się uda to będzie luty jak z pierwszym synkiem:)

Gość doska11111
No my też rozpoczęliśmy starania.już mam 16dc i kilka przytulanek za sobą.dzisiaj mnie kloje w brzuchu więc chyba owulka nadchodzi.

Gość PauliśC
To ja się dołączam:) dziś 36 dc, przy cyklach 28 dniowych:) test robiłam w sobotę- negatywny :( . jeśli @ nie przyjdzie zrobie w przyszly weekend kolejny, mam nadzieję że tym razem nie jest to fałszywy alarm.

Paulisc życzę powodzenia.może wcześniejszy test za szybko zrobiony.ja to bym do soboty nie wytrzymała i codziennie robiła hehe przy pierwszej ciąży zrobiłam chybazz 5 testów zanim uwierzylam.teraz dopiero zaczęliśmy działać.na efekty muszę poczekać jeszcze 2 tyg.

Paulisc życzę powodzenia.może wcześniejszy test za szybko zrobiony.ja to bym do soboty nie wytrzymała i codziennie robiła hehe przy pierwszej ciąży zrobiłam chybazz 5 testów zanim uwierzylam.teraz dopiero zaczęliśmy działać.na efekty muszę poczekać jeszcze 2 tyg.

Widzę że temat ucichl.ja mam jeszcze tydzień do @ ciekawe czy przyjdzie.a jak tam u was?

Gość gigt
powodzenia dziewczyny ja z 2012 trzymam kciukin:-)