Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem fanką Realu Madryt

Mourinho odchodzi z Realu. Chyba się upiję ze szczęścia :D

Polecane posty

Tak jak w temacie. Nareszcie odchodzi. Nareszcie sytuacja się poprawi, Real znowu będzie ''Królewski'', a Gran Derbi będą przypominać mecz piłkarski, a nie galę boksu :D Ps. O jego odejściu wiem od wczoraj, ale wtedy nie chciałam zakładać drugiego tematu. :)

Gość ja też za Realem
Mam tylko nadzieję, że nie będzie gorzej po jego odejściu :O

Gość ja też za Realem
Najgorzej, że 1/8 aż po grób może wrócić :(

Gość Ferenc Puskas
Jak C.Ronaldo odejdzie to będzie gorzej

ja też za Realem-Nie rozumiem rozpczy u 80% kibiców Realu, którzy uważają, ze teraz nie damy sobie rady. Z Mourinho było dobrze? 1 Mistrzostwo Hiszpanii, 1 Puchar Króla i 1 Superpuchar. To są te wielkie osiągnięcia?

Gość drakoniann qwe
jeszcze sto takich tematów załóż moze ktoś w końcu odpisze :o

Ferenc Puskas-Na szczęście CR7 jeszcze nie odchodzi. Jeżeli odejdzie, to przyjdzie ktoś inny. Real istniał 107 lat przed Ronaldo i 108 przed Mourinho, więc bez nich też sobie poradzi. To znaczy na razie bez Mourinho.

Pancerna kołdora-To w takim razie Tobie nie sprzedadzą alkoholu zarówno z pierwszego powodu jak i drugiego. drakoniann qwe-A jednak za każdym razem ktoś odpisuje. Wiem, że tematy o seksie są dla użytkowników o wiele ciekawsze, ale piłka nożna to jakaś odmiana, temat rzadko pojawiający się na tym forum. A przecież nikt nie powiedział, że to sport tylko dla mężczyzn.

Gość ja też za Realem
ale za nim Mourinho do nas przyszedł, to nie przechodziliśmy 1/8 LM

ja też za Realem-Przypominam Ci, że z Mourinho mieliśmy wygrać La Decimę i to było jego celem, a nie 1/2 finału. Jego drugim celem, a właściwie pierwszym bo to chyba było dla niego ważniejsze od dobra klubu-pokonanie Barcelony. Świetnie, udało się, ale na dobry początek 5-0, a wygrywamy z osłabioną Barcą. Moim zdaniem Real nie odniósł sukcesu z Mou. Odniesie go dopiero teraz.

Gość stillo123
ja z faktow dowiedzialam sie ze odchodzi. ciesze sie bardzo bo pewnie do pierwszej jedenastki wroci Casillas- super przystojniak. wreszcie bedzie na co patrzec:)

Gość e.konto
Do "jestem fanka realu madryt"- a dlaczego odnoscie tego zespolu piszesz- "mielismy wygrac". nie sadze abys byla w jakis sposob z zespolem zwiazana np byla asystetka czy masażystką realu.

stillo123-Mnie też cieszy, że najprawdopodobniej Casillas wróci do podstawowego składu, ale nie ze względu na to, że jest przystojniakiem, bo nie jest w moim typie ;) Chodzi mi o coś innego: 1. Bardzo go lubię. Uważam, że powinien być wzorem do naśladowania przez wszystkich piłkarzy. 2. Jest ikoną Realu, symbolem madridismo, wychowankiem Królewskich. Kontuzja nie powinna go wykluczyć na stałe. 3. Jest świetnym bramkarzem. 4. To kapitan RM, lubiany przez kolegów z drużyny jaki przez kibiców.

Gość e.konto
Do "jestem fanka realu madryt"- dlaczego piszesz "mielismy wygrac" tak jak bys byla w jakis sposob z zespolem zwiazana. nie sadze abys byla np asystentka czy masazystka tego zespolu.

e.konto-Codziennie rozmawiam z kibicami Realu na polskiej stronie naszego klubu. Wszyscy tam piszemy w taki sposób, wszyscy czujemy się związani z klubem i identyfikujemy się z nim. Wiem, że dla ludzi niekibicujących wydaje się to śmieszne, bo t nie klub z naszych miast, a nawet nie z kraju.

Gość ja też za Realem
Ja i tak trochę się boję, że teraz to już nic nie wygramy.

Gość e.konto
kurde podziwiam ludzi ktorzy az tak bardzo potrafia sie zaangazowac w los danego klubu. ja lubie obejrzec mecz pokibicowac czasem poczytac cos w necie ale az tak bardzo sie nie angazuje. co do casillasa to zgadzam sie z kims wyzej, ze niezle ciacho;) szczegolnie z twarzy bo budowa ciala przecietna;)

ja też za Realem-Przez 3 sezony za czasów Mourinho też niewiele wygraliśmy. e.konto-Traktuję Real Madryt jak część mojego życia. Dla mnie to całkiem normalne, że kilkanaście razy dziennie wchodzę na jego stronę, by przeczytać newsy, skomentować je, porozmawiać z innymi kibicami. W sprawy Realu zaangażowałam się tak bardzo, że już nie umiem inaczej :) A co do Casillasa się zgadzam, ale wolę inny typ urody u facetów. Tym bardziej, że mam taki sam kolor włosów i oczu jak Iker :)

Gość banan91
Gówno mnie to obchodzi, zgłaszam do usunięcia :O

Gość ja też za Realem
A mnie Casillas się nie podoba. Lubię go nawet bardzo, ale nie wiem gdzie widzicie jego przystojność :P

ja też za Realem-Każdemu podoba się ktoś inny. Większość kobiet, które oglądają piłkę nożną mówią, że Iker jest przystojny. Mnie się podoba, ale nie jest moim ideałem, a Ty mówisz, że przystojny to on nie jest :)