Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aaa_wazka

Robaki w bebiko!

Polecane posty

Gość oj przesadzacie...
przecież robaki są w wielu krajach uznawane za przysmak i wspaniałe źródło białka :D a tak poważnie- masakra :O ciekawe co tam jeszcze jest niewidoczne gołym okiem :/

Jestem w szoku! Wychodzi na to, że nie ma już producenta mm wolnego od afer. Oprócz nielicznych, licząc na palcach 1. ręki.

aaa_wazka, Twoje wypowiedzi bardzo nas zaniepokoiły. Wszelkie sygnały dotyczące jakości produktów Bebiko są dla nas ważne, ponieważ bezpieczeństwo najmłodszych konsumentów ma dla nas priorytetowe znaczenie. Pragnę zapewnić, że każda partia produktu jest dokładnie sprawdzana i podlega wielostopniowym analizom, zanim trafi do sprzedaży. Bardzo zależy nam na wyjaśnieniu przyczyny tego zdarzenia, dlatego prosimy, skontaktuj się z nami zadzwoń (801 16 5555) lub napisz (serwis@nutricia.com.pl). Pozdrawiam, Doradca NUTRICIA Jestem przedstawicielem firmy NUTRICIA Polska producenta żywności dla dzieci marek Bebiko, Bebilon i BoboVita. W przypadku pytań zapraszam do kontaktu.

Gość gość
Ja tez znalazlam. Niestety nie zauważylam tego wcześniej i podalam mleko kilka razy dziecku. Bebiko 2 nr 1005987 03:18