Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małgośka mówią mi ej głupia ty

Czuję się nieatrakcyjna i beznadziejna

Polecane posty

Jestem w zwiazku od dobrych kilku miesięcy i to mnie wykańcza. Związek na odległość ale to nic, najgorsze jest to, że facet jeszcze ani razu się ze mna nie kochał, nie przejmuje inicjatywy a ja nie naciskam bo nie chcę wyjść na dziwkę. W czym może byc problem, bo ja zaczynam szukać winy w sobie?

Gość Pomarańczowy S
Może masz małe cycki, jesteś brzydka i śmierdzisz rybą ?

Pomarańczowy S śmieszne:) brzydka nie jestem, rybą tez nie śmierdzę, fakt, że mam małe cycki, ale to tylko taki kompleks mam

Levviatan my nawet śpimy razem i nic to nie daje, ja się martwię tym strasznie, może on ma kogoś... bo to dziwne, żeby wytrzymać tyle bez seksu

Gość kasia wieczorową pora
chuj dupa cycki

Skoro mieszkacie daleko od siebie i jeszcze seksu nie było to o jakim związku ty piszesz? Korespondencyjnym? :D :D Na razie to ty kumpla masz, a nie faceta :P

cóż widać do niczego się nie nadaję...

Jak to nitz? :( Na odległości, jest dobre dla takich jak ja. Myślą tylko o pracy. Rozmawiają tylko o pracy i ich zasrane życie kręci się wokół pracy. I jak mają tylko czas, to trafiają tutaj. ;) Przegryw na maksa i chyba zwąchałaś się z takim facetem. "Praca" to taka parafraza, można pod to przykleić wszystko, co sprowadza cię do takiego niezadowolenia. "Niezadowolenia", to ja mogę sobie tak napisać. Kobiety zaraz czują się... jak autorka. :( Musi być ktoś bliżej ciebie inaczej zawsze będziesz tu przychodzić z płaczem. :( ...

a czy istnieje opcja, że on chodzi do burdelu albo ma jakąś inną?

Nowy w mieście ja potrzebuję po prostu faceta, z którym będę pewna, ze mnie kocha, który mi powie Kocham Cię, będzie po prostu

Gość Kaśka Szczecin
Znalazłam kiedyś wizytówkę takiego chłopaka: www.pandlapani.szczecin.pl , okazał się dobrym rozwiązaniem na moje potrzeby, wiem, że jest to kwestia podejścia, ale poleciłabym go takiej osobie, która chciałaby spróbować się przełamać, dyskretnie, bez pośpiechu. Obecnie mam już stałego partnera, ale jak ktoś samotny to zostawiam namiary, mi pomógł bardzo i byłam zadowolona. Kaśka38

Gość gość
no kaśka bez jaj takich...kurwę męską jej proponujesz

Gość on_20
A skad jestes malgoska ?

Gość sooonia:-)
Malgosiu jesli ty nie bedziesz czula sie piekna i seksowna to facet nie bedzie tez tego widzial'piersi nie powinny byc twoim kompleksem ,nie jestes dojna krowa a kobieta. Nie kazdy mezczyzna wielbi duze piersi. Na nastepne spotkanie ubierz sie seksownie i kus zobacz reakcje. Potrzebujesz pewnosci siebie. Popatrz na jego zachowanie byc moze warto z nim o tym pogadac jesli nic sie nie zmieni. Jak dlugo jestescie razem..?