Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iTakSobieEnter

skórki przy paznokciach - chcę takie

Polecane posty

Gość regretka
zainwestuj w jakąś dobrą odzywkę która usunie skórki, ja kupiłam niedawno balsam do skórek Cuticle Eraser+Balm. Odżywka ma super formę bo wystarczy jedynie balsam rozprowadzić na dłoniach zanim zdąży wchłonąć w skórę. Ja już po 5 dniach regularnego stosowania balsamu zauważyłam jak szybko usuwa oraz złuszcza uparte, przerośnięte skórki, pozostawiając skórę głęboko nawilżoną, przy okazji dobrze też nawilża dłonie :)

Gość marylou02
Da się zmienić. Jak teraz usuwasz skórki? Kup sobie preparat do ich usuwana z eveline, o taki: https://www.rossmann.pl/Produkt/Eveline-profesjonalny-preparat-do-usuwania-skorek-1-szt,113714,5850 i nakladaj przed kazdym manicurem, zeby je zmiekczyc. Z czasem bedą delikatniejsze i latwiejsze do usuniecia plus przestaną narastac na plytke paznokcia. W skladzie masz olej awokado, ladnie zmiekcza i nawilza.

Gość maiany
A używała któraś z Was maski Epiltouch byOlie? ja już kilkukrotnie i jestem zadowolona. Nie tylko bez problemu ogarniam skórki, ale dłonie są super odżywione, nawilżone.

Gość Perolia
Tak, ja używam tej maski od jakiegoś czasu, zazwyczaj kupuję stacjonarnie w Sephorze, ale zdarza mi się też zamawiać na http://byolie.com/pl/ dzięki tej masce oszczędzam czas na wizytach u kosmetyczki :)

Gość andruzkaa
A czy skóra się po nich złuszcza od razu czy to trwa kilka dni jak w przypadku podobnych produktów do stóp. Chciałabym zamówić, ale trochę się boję.