Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdradzona żona w ciąży

Wyjazd w 7 t ciąży do UK -jakie realia ? Szczerze ale bez zawiści !

Polecane posty

Gość gigi gigi
.

Gość gigi gigi
charmsy - ludzie z Polski i tak nie uwierzą w to co piszesz - dla nich zawsze "na Zachodzie" pieniądze leżą na ulicy

Gość Zdradzona żona w ciąży
gigig a Ty chyba myślisz, że ja taka biedaczka jestem i liczę na pieniądze z nieba w UK ? Porąbało mi się zycie i chcę stąd uciec , od wspomnień i męża a tam chcę tylko pracować w swoim zawodzie za trochę lepsze pieniądze tym bardziej , że znam j. angielski

Gość vv44rkola
jedz na zabieg i tyle.albo zamow internetowo srodki z firmy kobiety na fali 100e i dzilaja. Ciza, bezrobocie wyjazdd do uk to jakis poroniony pomysl serio podziwiam za odwage naprawde, zostawisz tu prace ktora masz i jedziesz w etapie upadku uk gratuluje pomysly., wiesz ile to kasy na wyjazd trzeba..i to nieopewna nwestycja

Gość 786988777666
witaj. myślę ze jeżeli znasz język i jesteś pielęgniarką ot znajdziesz prace w uk, gorzej z ciążą, nie wiem co ci napisać... a możesz spróbowac wyjechać i wrócić? W polsce z dzieckiem jako samotna matka w zawodzie pielęgniarki będziesz miała ciężkie życie dodatkowo będziesz musiała się zawsze oglądać na męża z którym nie chcesz być... ja bym wyjechała do uk jak najprędzej i jak najszybciej szukała pracy, gdybym w miare szybko ją dostała i oceniła na ile pomoże mi przyjaciółka to wtedy bym zadecydowała co z ciążą...

Gość ikoaaaa
jak tu wrocisz to bez problemu dostaniesz prace w szpitalu, moxzesz zaryzykowac przeciez

Gość ikoaaaa
masz się gdzie zatrzymać? mozesz nocować u przyjaciółki? jeżlei tak to masz małe koszty na początek - przelot. Polecam tanie linie ryanair.com

Gość jupi jupi jaj
autorko, ile masz oszczędności na ten wyjazd?

Ja rozumiem ze chcesz pracowac w zawodzie (kto by nie chcial). Zawod masz dobry, tylko nie wiem czy nie potrzebujesz jakis dodatkowych kursow zeby dostac prace pielegniarki? To tez zabiera czas, jak pielegniarka musisz znac medyczne slownictwo, angielski bardzo dobry. Wyjezdzac w ciazy to jest bardzo ryzykowne. Jest tu watek o pielegniarkach, tam sie zorientuj co potrzebujesz i jakie sa szanse na prace.

Gość Maja1238
up

Gość A nie możesz wyjechać i urodzi
Dni lecą,a Twoje dziecko się rozwija w Twoim ciele. Pisałaś na dziale poród,ciąża pamiętam. Wyjedź ,uródź. O ile znajoma Ci pomoże.

Gość co za menda z tej gigigigi
bo ludzie ci i tak nie uwierza,bo tu biednie :O żal.pl Jak tak biednie to chodź biedować do Polski idiotko.

Gość co za menda z tej gigigigi
Żałosna jesteś idiotko,żal mi Ciebie :O

Gość Byłam w 6 tygodniu
jak dowiedziałam się o ciąży. Już wtedy poczułam coś takiego,coś po prostu pięknego,że siedzi we mnie mała istotka. Już chyba wolałabym abyś zaryzykowała wyjazd i tam urodziła.

Gość nie rob wolalabym
Oddaj dziecko Pani nizej,ma 37 lat i pragnie dziecka.

Ryzykowac to mozna jak sie jest samemu, ale wyjezdzajac w ciazy na to ryzyko naraza sie mala istote. Jak sie wyladuje na ulicy samemu to pol biedy, a tulac sie z dzieckiem to chyba nie jest zbyt fajna wizja co nie? No chyba ze masz jakis znajomych ktorzy mogliby pomoc.

Na pewno będziesz musiała zdać test języka angielskiego, nie jestem tylko pewna minimalnego wyniku (5 albo 6.5 chyba). Poza tym mogą oczekiwać zrobienia paru kursów więc to raczej nie byłaby pierwsza praca. W ciąży byłoby ciężko - gdybyś miała pracować przez agencje to praca bardzo wyczerpująca i w każdej chwili mogą zwolnić.

Gość charmsy czy jakos tak ona
chce przeciez usuna :O a nie martwic sie o istotke

Gość nie usuwaj jedz
popracuj chociaż pierwsze mc idź na zasiłek. Jeżeli koleżanka dobra to pomoże. Lepsze to.

Szczerze mówiąc ja na jej miejscu bym usunęła. Łatwiej jest życie pozbierać jak się jest samemu i można się skupić na sobie i swoich potrzebach.

Gość jupi jupi jaj
kkkk

Gość gigi gigi
nie usuwaj jedz popracuj chociaż pierwsze mc idź na zasiłek. Jeżeli koleżanka dobra to pomoże. Lepsze to. xxxxxxxxxxx jaki zasiłek???? zasiłek należy się po PRZEPRACOWANIU 1 roku!!!

Gość nie usuwaj to dziecko
Twoje!!!!!!!!!!!!

Gość jupi jupi jaj
.

Gość gigi gigi
gigigig idiotko nie udzielaj się już! xxxxxxxxxxxxxxx aż tak prawda boli????

Gość do domu idz gigig
to psiej budy won

Gość do domu idz gigig
widac sporo osob juz nwerwiasz tym zachowaniem idiotki :D

Gość jupi jupi jaj
zdradzona żona - nie odpowiedziałaś na pytanie - ile zabierasz ze sobą gotówki? masz zamiar żerować na koleżance? a jak nie dostaniesz pracy? oddasz jej kasę na jaka ją naciągniesz? gigi ma rację - nie należy ci się żaden zasiłek!

Gość struś lllllll
gigigi weź się już odwal z tej kafeterii, bo pluje w monitor z nadzieja ze trafie w ciebie

Gość NALEŻY SIĘ ZASIŁEK
DOSTANIESZ PO 3 MC PRACY,JA DOSTAŁAM !!!!!!!!!