Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonkaaaaa.

trojkacik. pytanie do pan.

Polecane posty

Gość zonkaaaaa.

pytanko mam dosc nietypowe do pan przedewszystkim.Waszych partnerow podnieca fakt ze idziecie do lozka z innym. Taki uklad.A czy wy zgodzilybyscie sie na 2k+1 m. ??? odpowiedzcie.

Gość komunijny Janusz
ja bym się zgodził na 1k+2m ale moja kobieta nie chce :( 🖐️

Gość ciufcia
nie! ale jak ktos to robie to trzecia osoba musi byc obca.

Gość 3458937852
jakbym miała relację opartą na seksie to i może, w normalnym, cywilizowanym związku naznaczonym miłością do łóżka nikogo innego nie wpuszczam 🖐️

Gość zonkaaaaa.
chmm...powiem inaczej.Mielismy kilka razy sytuacje 2m+1k. Bylo to za namowa meza,jakos potrafi oddzielic milosc od tylko sexu.Zgodzilam sie i nie zaluje.Od poczatku zapewnial mnie ze nie bedzie chcial rewanzu.Tzn moze i by chcial raz wspomnial o tym ale nie nalega,nie zalezy mu na tym.Jego podnieca ten uklad wlasnie 2m+1k.Wie ze ja sie nie godze na ten drugi uklad bo mnie to nie kreci.Ale jakos czuje sie temu winna,zaczelam sie nad tym zastanawiac czy nie sprobowac.Jednak mam watpliwosci,boje sie ze moge zalowac...niewiem juz.

Gość jhnynjyjy7
a po chooja pytasz? zgodzisz się lub nie zgodzisz ze względu na innych ? hahahhahahahah kolejna tępa locha 🖐️

Gość zonkaaaaa.
chcialam poznac opinie innych,ktorzy mieli podobnie.Moze jest tu na forum ktos kto mial podobne przezycia i jak to sie zakonczylo..

Gość a ka kd
ja kiedys z kolezanka bawilam sie z facetem. On taki zawstydzony, nie wiedzial co robic jak go oblezylysmy. A raz mialam pare, faceta tylko piescilam, nie chcial nic ode mnie. Za to z jego zonką jak lezby sie zachowywalysmy i to jego kręcilo.

Gość Trójkątów Fanka
Ja kobiet nie lubię wiec dla mnie tylko 2m+1k i super! Z kobietą mnie nie kręci a poza tym nie lubię się dzielić bo i tak i we dwójkę ledwo dawali rady. Ja nie wiem co jest... Im wiecej sexi tym wiecej mi się chce a faceci padają ... Jeszcze się taki nie znalazł co by mnie zamęczył... Dlatego czy jeden czy dwóch ? Wole jednak 1x1 a trójkąty były ciekawym doświadczeniem i tyle

Gość nie wiem czy
Dla mnie seks to tylko ja i on nikogo więcej nie potrzebuję,nie mogłabym patrzeć ,że mojemu facetowi jakaś inna robi dobrze i jemu się to podoba. Zawsze bym myślała czy z nią nie było mu fajniej. Myślę,że mogłoby to doprowadzić do jakichś spięć .

Gość Grubsza BBC
Gdds

Gość zonkaaaaa.
no wlasnie mnie kobiety tez absolutnie nie kreca.Ale filmiki 2k+1m mnie podniecaja.Jednak jak se pomysle ze ja z inna to nie nie nie... bardziej chcialabym to zrobic dla meza.Ale chyba jednak odpuscic,prawda? dla wlasnego dobra...

Gość zonkaaaaa.
up

Gość jolinne
ja bym odpuscila. skoro sama mowisz ze sie nie domaga to moze tak naprawde jakos specjalnie mu na tym nie zalezy? musicie byc oboje chetni i musi wam to lezec zeby czuc sie komfortowo.