Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzynawx

Czy ból brzucha w pierwszych tygodniach ciąży to coś złego?

Polecane posty

Gość katarzynawx

Witam. Dziś zrobiłam test ciążowy i wyszedł pozytywny, dwie grube kreseczki :) Martwi mnie natomiast to,że pobolewa mnie brzuch.. nie jest to jakiś silny ból, ale odczuwalny, podobny do bólu jak przed okresem. Czy wy miałyście podobnie? Pozdrawiam

Gość BackspaceOna
to zalezy jakie masz te bole jak czesto itp. , u mnie bylo tak samo brzuch pobolewal i tez myslalam ze to poczatki to tak musi byc a za trzy dni poronoilam :( wiec lepiej skonsultuj z lekarzem da cos na wszelki wypadek

Gość katarzynawx
Dziś sie wybieram. nie sa to silne bóle, cięzko mi opisać. takie niewielkie skurcze. do tego dochodza nudności i wymioty.. eh

Gość mnie bolało podbrzusze
jak stałam albo siedziałam ze spuszczonymi nogami. Jak byłam w pozycji połlezącej to było ok

Gość sssssssssssssssssssyyyyyyyyyyk
Ja jak zaszłam w ciązę to miałam objawy jak na miesiączkę, bóle brzucha, takie skurcze i bóle piersi, wszystko było ok

Gość Ada ......:)
mnie bolal brzuch, tak na dole, myslalam ze to normalne ale poszlam na usg i sie okazalo ze mam krwiaka. ale dzidzius rozwija sie prawidlowo. Lekarz powiedzial ze takie krwiaki sie zdarzaja i sie wchlaniaja albo wydalaja ale mam sie oszczedzac, duzo lezec i odpoczywac. Zbadaj sie lepiej ale mam andzieje ze nic zlego Ci nie wynajda:) powodzenia!! i gratuluje:):)

Gość katarzynawx
dziś ide do lekarza, mam nadzieję,że będzie ok. strasznie się martwię.

Gość przyszła mama wrześniowa
jestem teraz w 22. tc i od początku przez ok. 4 mce pobolewał mnie brzuch

Gość jestem w 8 mc
na poczatku tez bolal mnie brzuch i to bardzo- bol podobny do menstruacyjnego....balam sie a mimo to ciaza do tej pory przebiega absolutnie bezproblemowo

Gość mnie bolal do jakiegos 12tc
Uczucie jakbym ciagle okres miala. Dziecko zdrowe fika mi teraz.nozkami w gondolce :)

Gość katarzynawx
:))) byłam dziś i ginekologa, okazało się,że to 6 tydzień i 1 dzień ;) Lekarz zapewnił.że wszystko jest w porządku, nawet już słyszałam serduszko. ale co nie zmienia faktu,że muszę poszukać porządnego ginekologa... bo ten u którego byłam.. szkoda w ogóle komentować.