Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szalona?

Czy ja oszalalam

Polecane posty

Gość Szalona?

Mieszkam od jakiegos czasu w UK. 2 miesiace temu stracilam prace, mam status bezrobotnej, szukam czegoz, ale ciezko jest. Mam 37 lat I planuje 1 dziecko. Nie mam meza, nie mam chlopaka, nie mam pracy, a jednak planuje, bo ilex mam czekac? Do 50tki. Zdaje sobie sprawe, ze meza miec nie bede, ze bede samotna matka, ale mimo to b Prague dziecka. Mysle, ze to juz ostatni dzwonek I nie ma co zwlekac. Najlepiej gdyby trafily sie blizniaki. Szukam teraz tzw "dawcy" a ze wygladam calkiem dobrze, to mysle ze nie bedzie z tym problemu. I prosze mi nie pisac, ze kogos bede wrabiac itp, bo dziecko bedzie tylko moje, dawac nawet sie o nim nie dowie. Wiem ze faceci maja gdzies dzieci, odpowiedzialnosc itd, ale nie zamierzam przez to zostac sama bez dziecka do konca dni. A panowie niech dalej szukaja swoich krolewien w wieku 16 lat.....mimo iz sami maja 40+. Mi to nie przeszkadza. Wiem, ze bedzie ciezko, ale wiem ze dam rade....

Gość jupi jupi jaj
0/10

Gość tam w Anglii tyle dadza
zapomóg ze rób nie czekaj :D

Gość nie rob wolalabym
miec dziecko chowac sama niz wcale nie miec. Wejdź na tytuł wyżej laska chce usunąć,moze sie dogadasz i weźmiesz od niej dziecko

Gość Szalona?
Nie Wiem skad ten przesad, ze samotne matki zyja jak paczki w masle na benefitach. Mam kolezanke, samotna matka z 2 dzieci wiec wg was powinna zyc jak krolowa, w koncu niby tyle jej powinni nawalic, a tymczasem zapierniczac musi jak kon. Tatus dzieci oczywiscie miga sie od alimentow I poczulam kawalerskie zycie.....a byli kiedys malzenstwem.

Gość jmkjm
tak

Gość ekekekekdkekke
A chcialabys miec dziecko z gejem? Moj partner nie zgadza sie na adopcje a ja chce miec dziecko , bede lozyl na jego utrzymanie.

Gość Szalona?
Dzieki za propozycje, ale biore pod uwage tylko normalny zwiazek (ale nierealny) lub samotne macierzynstwo. Nie chce wchodzic w jakies "chore" uklady po prostu. Zycze powodzenia z partnerem, moze dorosnie I zmieni zdanie.

Gość Norwegia Norwegia
a przeciez w Anglii jest chyba bank spermy czy cos takiego, kiedys bylam w Londynie na wycieczce i w metrze byly ogloszenia tego banku, pamietam bo sie nadziwic nie moglam ze to takie popularne musi byc.