Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatabezdzieci

pomozcie biednemu tacie

Polecane posty

Gość tatabezdzieci

chce kupic synom prezenty na dzien dziecka i nie mam pojecia co,maja duzo zabawek i nie moge sie zdecydowac.zona czesto pisze na tym forum wiec wpadlem na pomysl,ze i mnie ktos pomoze,duzo pracuje i nie mam czasu chodzic po sklepach po za tym teraz jestem za granica i tu ceny sa kosmiczne chlopiec 3lata i chlopiec prawie roczek,mlodszemu spodobaloby sie cos co gra,swieci...no nie wiem,dla starszego cos edukacyjnego mamy,wy sie znacie,wkejcie linki z allegro najlepiej,bardzo prosze Uprzedze jeszcze pytanie,co z zona...coz ostatnio malo gadamy,po z tym ona powie wymysl cos sam,chce ja pozytytywnie zaskoczyc,pokazac ze jednak dobry ze mnie tata.pomozecie?

Gość ashfbd
Jakbys byl dobrym tata wiedzial bys o czym marza Twoje dzieci.

wg mnie zamiast kolejnych zabawek spędź z dzieciakami trochę czasu, Jakiś wypad do zoo czy parku rozrywki.

Gość Miarka ma rację-najlepszym
prezentem dla dziecka z okazji jego święta jest wspólnie spędzony czas z rodzicem w jakims ekstra miejscu :)

Tak male dzieci maja jeszcze nieracjonalne marzenia:) np pytalam sie ostatnio mojej chrzesnicy (3,5 roku) co by chciala na dzien dziecka ode mnie dostac to powiedziala ze konia prawdziwego bo ostatnio widziala i tez takiego chce:) dla starszego moze dobra bedzie trampolina dla dzieci? Jakas miekka zeby sie nie poobijal, a dzieci na ogol lubia skakac. Mlodszemu moze keyboar taki maly? Moja corka na roczek dostala od chrzestnego taki maly z mikrofonem i uwielbia na nim grac

Gość onabezogona29
Fakt, jakiś całodniowy wypad do parku rozrywki byłby super

Gość tatabezdzieci
Eh,kobiety,zadnej konkretnej odpowiedzi na konkretne pytanie;) Chcialbym spedzic z nimi wiecej czasu,ale mnie wtedy nie bedzie w kraju,chce kupic trafione prezenty,pytam mam na forum bo te najwiecej czasu spedzaja z dziecmi a nie kolegow w pracy,ktorzy widza swoje dzieciaki 2razy do roku.Moj kontrakt konczy sie we wrzesniu i juz wtedy bede z arodzina na stale,nie wyjechalem dla rozrywki i zabawy,tylko pracowac dla rodziny ale jednak na takim forum jedna z druga nie zoumie tylko zaraz zly tata,ale dzieki temu zlemu tacie dzieci beda mialy gdzie mieszkac bo jakbym siedzial w pl,chodzi z nimi na plac zabaw to bysmy u tesciowej cale zycie mieszkali,a tak na koniec roku chlopaki beda miali swoje pokoje,a ze taty z nimi 2lata nie bylo nie beda pamietac....wielkie dzieki za pomoc,pojde gdzie indziej

trampolina to fajny pomysł Może dla młodszego taki grający pchacz? lub garnuszek na klocuszek z fp

Gość moja prawie dwulatka
chce krasnala ogrodowego :D sąsiad ma w ogrodzie i chyba będę musiała kupić :)

Gość tatabezdzieci
dzieki,trampolina jest juz w ogrodzie odpada,a ten pchacz to jaki,moze macie mamy sprawdzoen zabaki,tak konkretnie linki z allegro bym poprosil

Linkow nie mam ale pchacz mozesz znalezc na allegro w dzial dziecko, zabawki i tam beda rozne zabawki dla dzieci. Garnuszek na klocuszek tez jest fajny. Moja mala ma i jakis czas sie nim bawila, narazie poszedl w odstawke i bawi sie tylko keyboardem:) to moze dla starszego auto sterowane do ktorego moze wsiadac i jezdzic? Sama chce kupic taki dla corki:)

Gość mama2828
co jest:D 2 razy wysłałam i nic nie dodało:/

Gość xzxcv1652
Malemu proponuje zabawke o nazwie "hula kula" - gra, mowi, swieci, spiewa i jeszcze chodzi po podlodze. Moje dziecko za nia szaleje!

Gość tatabezdzieci
dzieki,zdecydowalem sie dla mlodszego kupie te kule,a dla starszego basen-plac zabaw,miejmy nadzieje ze dzieci i zona beda zadowolone

Gość xzxcv1652
Cieszę się, że mogłam pomóc:)