Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycjaxx

Matematyka

Polecane posty

Gość Patrycjaxx

Witajcie, Jestem uczennicą 1 klasy LO, mógłby sie wypowiedzieć osoby ktore miały podobną sytuacje? Nie zdałam pierwszego półrocza z matmy, chodziłam na testy poprawkowe, z 2osobami jeszcze, te dwie osoby zaliczyly, a mi powiedziała że musi ze mną pogadać czyli nie zdałam, dzisiaj wystawiają zagrożenia na II polrocze, tez bede miała na pewno, bo mam słabe oceny mam jeden sorawdzian zaliczony na dwa, z jednego mam 1 a z drugiego 2 a dla niej liczą sie przede wsZyskim sprawdziany, mam w poniedziałek dyrektorski i moze to bedzie decydowało... Ale jezeli nie zdałam 1. Półrocza to moge pożegnać sie ze szkoła i nie zdje roku? Myslalam aby isc na ugodę i powiedzieć jej, ze moge jeszcze odpowiadać i jakos mi zaliczy pierwszy i drugi semestr i ja sie przypisuje do innej szkoły, albo czy bym mogła tą matme poprawić w tej drugiej szkole? Dyrektor to znajomy mojego brata, wiec? Nie chce po prostu powtarzać roku.

Gość darianna0789
chyba drugi semestr musisz zdać na conajmniej 3, wtedy masz 2 na koniec :) ale pierwszy semestr mozna zakonczyc oceną ndst. bo ich nie ma na świadectwie. Wez korepetycje albo kogos porpos,dasz rade :)

Gość Patrycjaxx
A jezeli bym miała dwa na koniec 2 klasy? Zna ktos z was moze jakiego nauczyciela od matematyki z którym mogłabym sie skonsultować chociaz tak przez intrnet?

jest jeszcze cos takiego jak komis poprawkowy, jezeli masz tylko jedna jedynke na koniec roku, bedziesz pisac poprawke pod koniec wakacji

Gość Patrycjaxx
Nawet jeśli mam nie zdane pierwsze polrocze?

Gość kuggujuguyjffy
nie chodzisz czasem do szkoly w zywcu - moszczanicy?

Gość Patrycjaxx
Nie, nie chodzę tam, a czemu pytasz ?

Gość kuggujuguyjffy
znam pewna patrycje ktora tam chodzi i tez ma niezdane 1 polrocze z matmy i nie wie czy przejdzie :)

mysle ze tak, moja kolezanka miala nie zdane 1wsze i drugie z matmy i pisala komis poprawkowy - pytania i zadania miala z calego roku

Gość Patrycjaxx
Wiem, moze jestem głupia ale mam straszne braki z matmą z gimnazjum. Chce przepisać sie do innej szkoły, moze troche nizszy poziom...nie wiem tylko czy bede mogła pisać poprawkę w sierpniu jak nie mam pierwszego i drugiego semestru zaliczonego :(

Gość to tylko do
zawodowki mozesz isc skoro w liceum sobie nie radzisz. program wszedzie jest taki sam, a to czy nauczyciele bardziej ugodowi czy nie nie ma znaczenia bo matury i tak nie zdasz. pogadaj z nauczycielka moze przepusci a wtedy w 2 klasie korki i zasuwasz, a jak nie to masz w sierpniu poprawke z materiału z 1 klasy

Jeśli nie zaliczysz pierwszego semestru to nie dostaniesz dwójki na koniec roku. Zdasz poprawkę w sierpniu i nie będziesz musiała powtarzać roku. Nawiasem to doskonale Cię rozumiem, też się z matematyką męczyłam.

Gość Patrycjax
A powiedz mi proszę czy na pewno nauczyciel moze dać mi poprawkę z całego roku? Jak pierwszego półrocza nie zaliczałam nawet jak chodziłam na poprawe...? O nie wiem :((