Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maggdaa984

mieliście błędy na zamówionych zaproszeniach?

Polecane posty

Gość Maggdaa984

Mam pytanie do was, czy spotkaliście błędy na swoich zaproszeniach ślubnych zamówionych w jakiejś firmie. Mam na oku świetne zaproszenia, ale otrzymam je już zapieczętowane i za bardzo nie ma możliwość podglądu jak wyglądają w środku. Boję się że będą tam jakieś błędy.

Gość odpowiadamgadam
Najlepiej dogadaj się z tą firmą, niech ci jakośc konkretnie zagwarantują że nie będzie błędów. A z tego co wiem to zawsze wysyłają ci ostateczny projet z twoimi danymi abyś sprawdziła i dopiero to drujują zaproszenia

Dokładnie. Ja dostałam w pliku pdf projekt zaproszenia. I nie tylko jedno przykładowe, a wszystkie jakie zamówiłam. I każde kolejno przeglądałam i okazało się, że jest błąd, aczkolwiek z mojej winy - literówka w nazwisku. Musiałam wypełnić formularz i oni to zrobili na zasadzie kopiuj wklej. Ale w sumie chciałabym zobaczyć gotowe zaproszenia jak już przyjdą. Ja pomimo, że sprawdzałam projekt to potem każde z osobna już na żywo też sprawdzałam. Ale nie było błędów. Jeśli masz sprawdzoną, rzetelną firmę, z dobrymi opiniami to bym się nie martwiła. :)

Gość Aniaa Rw.
Ja zamawiałam zaproszenia, które też była zamknięte, pieczęcią w laku. Przesłane zaproszenia wyglądały świetnie i miałam pewność że jest w nich to co trzeba, bo wcześniej uzgadnialiśmy projekt. Jeśli już wszystko poprawiłam w projekcie i go ostatecznie zaakceptowałam to dopiero drukowali zaproszenia. W sumie zaproszenia można było lekko odchylić i zerknąć czy wszystko jest ok., ale przy wręczaniu zaproszeń widziałam ich teść i wszystko było w porządku. Więc myślę że jeśli firma działa już kilka lat, ma mnóstwo pozytywny komentarzy np. na Allegro to wszystko powinno wyglądać dobrze.

ja miałam błąd w zaproszeniu w gotowym projekcie było wszystko ok,ale w druku poszło nie tak jak trzeba.pomylone zostało moje imię nawet nie wiecie jak sie zdenerwowałam jak zaczęłam przeglądać zaproszenia a na połowie ich błędne imię.po telefonie do drukarni i poinformowaniu o błędzie 2 dni później dostałam poprawne zaproszenia.

Gość pytanko8745
Aniaa Rw proszę prześlij mi namiary na tą firme gdzie zamawiałaś swoje zaproszenia z pieczątką w laku, też planuje właśnie takie zamówić na swój ślub i przydałaby mi się sprawdzona firma. Z góry wielkie dzięki :)

Gość Aniaa Rw.
Zamawiałam zaproszenia tu: http://www.zaproszenia-kada.pl/zaproszenia i wybrałam to pierwsze zaproszenie, najbardziej mi się podoba. Wszystko było ok. zaproszenia odebrałam osobiście w Krakowie, a parę dni późnej wszystkie rozdałam. U mnie nie było pomyłek, choć projekt modyfikowałam chyba z 3 razy. Miałam ostry dylemat jaką pieczątkę wybrać, na początku myślałam o tej trzeciej zaproszenia-kada.p./pieczecie-lakowe ale ostatecznie wybraliśmy z naszymi inicjałami.

Gość Gogo 8744
Też zamawiałam zaproszenia i też wszystko było w porządku. Jak wyżej dostałam projekt wszystkich zaproszeń i jak coś nie grało to się to poprawiło i wydrukowali już w porządku. Mi by się nie chciało bawić w produkcję moich zaproszeń. Kto jak woli, ale zamawiać też można i też jest o.k.

Gość gość
U mnie też było wszystko w porządku. Może jak firma zaczyna sprzedawać i istnieje na rynku od paru miesięcy to jest zagrożenie że coś spartolą, ale pewnie robiliby wszystko żeby błąd poprawić bo by ich konkurencja zjadła i kilent oczywiście też.

Gość haliiiiiina
ja drukowałam sobie sama zaproszenia bo robiłam je własnoręcznie, także winietki i zawieszki na alkohol