Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość też mi się podobasz;*

FoTotyp skóry a solarium

Polecane posty

http://solarstudio.szczecin.pl/img/tab_foto.jpg Jaki macie typ skóry?? Czy uważacie że solarium jest szkodliwe dla każdego i w każdych ilościach??? mam bardzo jasna karnację (typ II), chodziłam kieedyś na solarkę, tak na max 8 min, wyglądałam w tym czasie lepiej - tzn moja skóra wyglądała naturalnie a nie taka blada... ale przyznam że boje się dalej korzystać ze sztucznego słońca;/ czy jeśli będę chodzić rzadko, na 6-8 min i stosować filtry to takie opalanie też jest niebezpieczne??

Gość jdjsadsads
ja mam między 3 a 4

Gość agata ze wsii
solar zawsze szkodzi skórze, ja mam typ III i nie chodze na solar

Gość czarodziejka z e słońca
ja mam miedzy 4 a 5, opalam sie od razu na brąz i troche żałuję, że nie na złoto, włosy mam bardzo ciemne brąz, rzadko zadarzają mi sie poparzenia, filtrów w ogoóle nie używam, bo chcę szybko umrzeć, a poza tym kocham słońce i opalenizne.

Gość koikoikoikoi
a ja jestem typem I, tylko oszukałam tabelę, bo jestem brunetką a nie rudą 🖐️ x x nigdy się nie opalam, nawet na solarium nie chodzę.

a są tu jakieś dziewczyny z jasna karnacja typ 1 lub 2??? z tego co wiem 1 w ogóle nie może korzystać z solarium, na słońce też musi bardzo uważać...

koikoi... - no czasem tak jest biała skóra ciemne włosy ;) ja mam bardzo jasna karnację nie chce być opalona, tylko przestać świecić na biało;) wiem że są balsamy samoopalajace ale kto stosował ten wie - że to dość uciążliwe, robią się smugi, skóra czasem wygląda na brudną;/

Ja raczej jestem II... Ale nie wiem... Jak normalnie chodze po miescie bez filtrów to sie nie opalam, ale też jakos spalona nie jestem. Jest okej, tyle, ze dalej jestem blada. Ale jak poleże godzine na słoncu tak wystawiona na promienie, to jestem spalona na czerwono ;p Na solarium nigdy nie byłam i nigdy nie pójde. W warunkach "miastowych" opalić sie nie jestem w stanie. To jest pewne. No i ściema troche bo ja mam ciemne włosy, bardzo ciemne. Tak samo ciemną oprawe oczu... A skóra jak na złość. ;p Jakaś pomieszana jestem ;/

Gość zzzzziiigg
ja mam typ 3 i chodxze na 10 min 2-3 razy w tygodniu

Gość ehjejeje
a jak zbierasz slimaki, to cię słońce nie łapie??

Gość bvhbv
bgjhg