Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Puk, puk

UWAGA na Adama z Podkarpacia!!!

Polecane posty

Gość gość
26.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Mówi mówi ze jestes niezle swirnieta

Gość gość
Do gosc(14:33) Nie warto z typem Adamem dyskutowac. Nie odpowiedzial i nie odpowie na zadne pytanie, bo nie potrafi. Warto natomiast zawsze i wszedzie przestrzegac przed nieobliczalnym szalencem, ktory szkodzi biednym chorym. Musial on dobrze dac sie we znaki, ze nawet forum o nim powstalo.

Gość gość
sama załozyłas to forum,nie p*****l Agnieszka

Gość gość
Adas, frajerze! Odpowiedz najpierw na zadane ci pytania, kmiocie jeden. Kazda twoja negatywna wypowiedz wobec kazdego na tym forum powinna byc wielkim komplementem. Ja bym sie bardzo zasmucil gdybys zaczl mnie komplementowac. Zastanawialbym sie, jaki blad popelniam, ze duren obsypuje mnie komplementami.

Gość gość
Ten kloszard spod sklepu monopolowego nie odpowie nza zadne pytanie, bo on nie ma odpowiedzi.

Gość gość
Ten przyglup -Adam poszedl sobie golnac jednego dla animuszu. Potem zacznie znowu belkotac bez sensu.

Gość gość
A ja mam nadzieje, ze Adam troche zmadrzeje, nie bedzie przeszkadzal forumowiczom i nie bedzie kompromitowal sie niewiedza - to wyjdzie z korzyscia nawet dla niego samego, bo przeciez jest on wszem i wobec rozpoznawalny.

Gość gość
On nie zmadrzal, ja w to nie wierze. On nie pisze, bo spotkal kolegow "po fachu" pod budka z piwem.

Gość gość
ludzie co robicie jaja obejrzałam proponowany film przez Adama jak tu go nazywacie .Przecież tam nie ma się do czego przyczepić,czy jesteście idiotami czy tylko na tym topiku rżniecie głupa.co za wonty nawijacie jak byście byli pozbawieni rozumu .W czym rzecz niczego nie musicie kupować ale stać was chyba aby o tym pogadać jak myślący i rzeczowi ludzie.Bo jak na razie to wy robicie siarę że aż przykro.

Gość gość
Ja tez ogladałem i co szkoda czasu i tak to jest jak ktos naoglada sie filmów i bierze sie za leczenie.To swir bez dwu zdań!

Gość gość
Poczytajcie szczegolnie na forum Mam czerniaka tak maja "swietna" opinie o nim....

Gość gość
Tam nawet udało mu sie naciagnac ciezko chora osobe.....i dlatego ten temat powstał by nikogo wiecej....

Gość gość
Alez to gosc Adas(23:15) sam sie broni i wystawil sobie "pozytywna opinie" na temat jego filmikow, ktore wszystkim na chama wciska. Wystarczy byc tylko ciut madrzejszym od niego, zeby tego nie zauwazyc.

Gość gość
czy to ten sam ktory leczy naproxenem i kubkiem magnetycznym?

Gość gość
On nie tylko kubkiem magnetycznym leczy. Nie sposob tu wszystkiego wymienic, ale dla przykladu: soda , koc***azur, picie nafty, picie wlasnego moczu, lewtywy z kawy, itd,itd,itd..... "Uzdrawia" ze wszystkiego - wymiata portfel doszczetnie.

Gość gość
kubkiem magnetycznym to chyba Admin-Agnieszka leczy,coooo,ktos tu kłamie

Gość jak prz
kochani , ale wystarczy sie troche znac na tym co reprezentuje nam natura !:) sredniointeligentny ktos wie co to koc****azur i podobne suplementy ! co zawierają i jak działają na organizm :) tutaj nie trzeba byc szamanem też mogę ledczyć czerniaka czy innego raka ! :) nio nie bądźcie smieszni i głupi !

Gość gość
Adam nadal żeruje......

Gość gość
No a kto tu jest szamanem???oczywiscie kazdy moze wyleczyc sie sam i o tym jest to forum

Gość gość
Taaak Adam zeruje,Adam zeruje,a ty to nie masz co robic bo od switu do nocy tu przesiadujesz,nic dziwnego ze takiego zakalca nikt nie chce

Gość gość
27.05.14 [zgłoś do usunięcia] jak prz Acha to wszyscy sa smieszni i głupi a ty tylko najmadrzejsza

Gość gość
27.05.14 [zgłoś do usunięcia] jak prz Oczywiscie mozesz leczyc czerniaka czy inne choroby,wiec dlaczego tego nie robisz???

Gość jak prz
ale ! jeszcze ze szkoły pamietam , ze komórki rakowe mogą zaistniec tylko w srodowisku kwasnym ! soda ma odczyn ph zasadowy chyba powyzen 10,2 ph - WIEC normalnym jest , ze wprowadzanie do organizmu zasadowego czynnika ktory sie zgromadzi gdzies tam powiedzmy wokoł komórek i z kwasnego srodowiska zrobi zasadowe czy tez neutralne , utrudni rozwijanie sie komórek rakowych - procesy dokładnego nie znam do szkoły dawno chodziłem , pamiec juz nie ta :)

Gość jak prz
TAK - CI CO SIEGAJĄ po praktyki tego typu są smieszni , albo głupi ! tak uwazam ! Bo dzis mamy internet i całą wiedzę ma sie w zasiegu reki , nie trzeba płacic szamanowi za cos co mogę sobie sam wyłuskać !

Gość gość
27.05.14 [zgłoś do usunięcia] jak prz No to w czym problem???wszystkie rady sa wiec bardzo realne, a co najwazniejsze skuteczne

Gość jak prz
dlaczego nie lecze ? co za głupie pytanie ...NIE mam wykształcenia medycznego !!

Gość gość
27.05.14 [zgłoś do usunięcia] jak prz Tak samo smieszni sa co chodza do lekarzy,bo nie trzeba im płacic za cos co w internecie mozna znalezc,to przeciez oczywista oczywistosc,ameryki tu nie odkrywasz

Gość jak prz
warunek - o nim zapomniałeś ! rada to rada , a zalecenie i coś podane jako tak ze ludzie uwierza w uzdrowicielską moc specyfiku to dzrugie , po trzecie trzeba dokładnie znac organizm swój bo to co jednemu nie zaszkodzi innemu juz moze , nie kazdy jest okazem zdrowia , ludzie wygladaja na zdrowych ale maja problemy z tarczycą , odpowiedzią immunologiczną , itd.

Gość gość
27.05.14 [zgłoś do usunięcia] jak prz Pytanie jest oczywiste,A czy trzeba kupowac krowe aby sie mleka napic????

Gość jak prz
no popatrz :) a ja jak mam prawie 50 lat jeszcze zadnemu lekarzowi złotówki nie dałem - no przepraszam , za wyrwanie zeba tak - bo rwał jak cholera a po 17 było :)