Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LunaticSoulo

Co sadzicie? Ciąża czy zbliżający się okres?

Polecane posty

Gość LunaticSoulo

Mam podobne pytanie, sprawa wygląda tak: moje okresy do regularnych nie należą ( cykl trwa między 33 a 41!) teraz jestem mniej wiecej na środku tego przedziału. Czuje ból w podbrzuszu jak zawsze przed, piersi mam większe i nabrzmiałe, szyjka macicy jest nisko, miękka i otwarta a temperatura waha sie miedzy 36,5 a 36,8 mam nadzieje że to znak że zbiliża sie to na co czekam, bo nie ukrywam ewentualna ciąża jest możliwa, z tym że chwilowo sytuacja mi na nia nie "pozwala", co myślicie, potrzebuje obiektywnych odpowiedzi bo sama nie wiem co mam myślec... ;( wiem, że takich wątków jest mnóstwo, ale piszac w innych nikt mi nie odpowiedział ;(

Gość baska678
Widzę, że tutaj niestety jakoś brak zainteresowania Twoim topikiem ze strony użytkowników, ale zawsze możesz spróbować na daymynews.pl/?forum=ciazaporodmacierzynstwo. Wydaje mi się, że tam znajdzie się ktoś kto będzie umiał odpowiedzieć na twoje pytanie.

Gość 123GOCHA
a możesz napisać coś więcej odnośnie stosunku? zabezpieczałaś się? zawiodło zabezpieczenie? w którym dniu cyklu miało miejsce? bo generalnie objawy jak na @ moga być objawami ciąży

Gość LunaticSoulo
było to 28 dnia, ale moje cykle nie są regularne ;( a co do zabezpieczenia to zawiodło, bardzo zawiodło ;(