Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam pracy od roku

KTO JEST BIEDNY JESZCZE OPROCZ MNIE?

Polecane posty

Gość nie mam pracy od roku

od roku szukam pracy, maz mnie zostawił dla jakies gowniary, nie mamy jeszcze rozwodu, mam 4 letnie dziecko, mama mi pomaga finansowo, ale ile tak można, szukam pracy doslwonie wszędzie(pomimo, że mam wyższe wyksztalcenie, ale nie mam dobrych znajomości:() już trace wiare w lepsze zycie

Gość lipa lipa lipa
nikt

Gość gość
tu nie ma bidnych ludzi:D biednych nie stac na net:D

i nie znajdziesz pracy na umowę bo jak wejdzie w życie ustawa o rocznym urlopie to etaty zostaną juz na amen zablokowane przez Matki Polki Wiecznie Niańczące Swoje Dzieci a tym którym się ani roczny urlop nie należy albo po prostu chcą pracować uczciwie pozostana śmieciowe umowy na zastępstwo na najniższej krajowej stawce no to macie to na co głosowałyście :D

Gość Biedna może nie,ale też nie bo
Szukam pracy i na prawdę ciężko jest znaleźć. O tyle,że mam męża. Widziałam dzisiaj ofertę pracy za 5,50 zl. Wystawiają od tygodnia,chętnych brak .

Gość Ja od tego dobrego kawioru.
ja jestem biedna, jak czytam,ze dziewczyny kawior jedza...eh ja pewnie nigdy jego smaku nie poznam...

ja chce raz w zyciu sprobowac prawdziwy kawior:(, a gdzie ja go spróbuję, sama nie kupie bo podobno drogi, do restauracji nikt mnie nie zaprasza, zresztą i tak bym nie miała w czym isc do eleganckiego lokalu, jakiś czas temu dawny znajomy proponował mi spotkanie, ale to prawnik i gdzie ja do niego:(

Uwierz mi, kawior, ślimaki, trufle - to jest po prostu jedzenie dla snobów ;P Ani to dobre, ani zdrowe :D Nic specjalnego ;P A jeśli naprawdę MUSISZ spróbować kawioru, to na spełnienie marzenia wydatek 30 zł za słoiczek, to nie jest znów aż taki wydatek :D Jeśli ma Cię to uszczęśliwić :-))))))

Gość superlaskaniemlaska
tu nie ma biednych, tacy szukają roboty a bogaci lenia się na forum:D

ale dziewczyny pisaly,ze sloik kosztuje prawie 200zł a nie taki z Kauflanda bo to gorszej kategorii, a ja myslam,ze to samo:)

Gość szpindlerowy mlyn
nie sie co przejmowac, kawior jest niesmaczny;-)

aha, to sobie kupię w Kuflandzie za 15zł ja nie będzie smakowal, to może kot zje, bo oni lubia ryby nie? koty:)

Gość gość
ja tez jestem biedna.

Gość gość
moge wtracic slowko ty buraku cukrowy :) To co proponujesz to nawet nie kawior :)Prawdziwy kawior troszke kosztuje ceny zaczynaja sie 150zl wzwyz za sloiczek I uwierz mi ze roznica w smaku jest OGROMNA .A tak wogole kto ci powiedzial ,ze kawior nie zdrowy :) Nie pomylilas czasem kawioru z chipsami.

mnie nie stać za 150zl kupic i kupie za 15!!!

Gość gość
kawior za trzy dychy i trzy tysiące jest tak samo obrzydliwy w smaku :P

Gość gość
kawior jest pyszny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
26.06.13 [zgłoś do usunięcia] gość Siedzisz na watku kto jest biedny ???i udzielas opinii o czyms o czym nie masz pojecia .Pewnie,ze dla Ciebie jest niesmaczny :)

też jadłam różne rodzaju kawioru (nie były ometkowane na talerzu, a nie pytałam gospodarzy o cenę ;P ale znając ich snobstwo mogły być i po tysiąc za słoiczek :D) Żaden nie smakował lepiej ani gorzej. Kupa soli, smród ryby i tyle na temat :D

Ja zjem taki i też pyszny będzie. Do tego kupię frytki.

Gość nie znacie sie wcale
kawior jest pyszny, tylko prawdziwy a nie ten do 20zł:D

Gość Ja od tego dobrego kawioru,
i piwem popiję:), pasuje piwo nie?czy lepiej herbata? pytam bo nie wiem,a nie chce żeby poszlo na marne 15zł

Gość gość
to juz po opisie widac ,ze gowno jadlas i myslalas ,ze to prawdziwy kawior :) Tak sie pocieszaj ,ze po 1000zl :) Hahhahah a opis sam za siebie mowi

Gość gość
pewnie ,ze sie nie znaja popatrz na tytul tematu :)

Gość gość
kawior i frytki hahahahahahahahahahahahahahahha

widze,ze wy c***a wieta o kawiorze, banda prostaczek gorszych jak ja:D

no pytałam przecież co pasuje do kawioru to zamiast się smiać doradź cos:) to lepiej zwykle gotowane ziemniaki?albo kasza gryczana?

najlepiej frytki mi pasuja tylko czy wypada?