Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawodkioskarz

Zawód Kioskarz

Polecane posty

Gość zawodkioskarz

Co sadzicie o tym zawodzie? Ile kioskarze zarabiaja? Bo ja to bym chciala w kiosku pracowac, lekka i przyjemna praca.

Mnie zastanawia tylko gdzie kioskarz korzysta z toalety. Praca polega na siedzeniu na tyłku, zarobki adekwatne, więc nie licz na wiele. Przeważnie umowa zlecenie 5-6 zł za godzinę + odpowiedzialność za towar. Składałam CV kilka razy i zawsze takie warunki były

Gość zawodkioskarz
U mnie na osiedlu kioskarka ma w budce taka scianke i za nia muszle, ale nie wiem jak w innych kioskach jest.

Gość asksrsija
Zalezy ile sprzedasz. Ale tak jak w sklepie mniej wiecej ok. 1500

Gość dobra praca chwilowo
Dobra praca jako zajecie przejsciowe - Dosc lekka, tylko siedzisz, czasu masz duzo to czytasz gazety, przegladasz ogloszenia i szukasz innych ofert pracy w lokalnych pismach :classic_cool:

Gość gość
Żeby pracować w kiosku trzeba już mega nisko upaść, siedzieć jak samotny babol w budce bez sracza i umywalki. Czytać w pracy gazetki.

Gość gość
Nie rozumiem dlaczego piszesz ktoś kto pracuje w kiosku musiał nisko upaść. Praca jak każda inna. Prowadzę kiosk od 2 lat i uwaga nie jestem stara baba i jakoś nie narzekam. Skąd też bierze sie opinia że w kioskach nie ma toalet? Ja w każdym razie w moim mam. I umywalkę tez