Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cojazrobilam

Co ja najlepszego zrobiłam ze swoim życiem? :(

Polecane posty

Gość cojazrobilam

Witam. Piszę tutaj, ponieważ potrzebuję pomocy zaznaczam poszukuję pomocy-nie krytyki,poniżania wypominania błędów bo wiem co zrobiłam i bardzo tego wszystkiego żałuję. A więc zacznę od początku. Mam niecałe 20 lat i wpakowałam się w niezłe bagno. Zaczęło się od tego że wzięłam pożyczkę chwilówkę, później drugą trzecią i wymknęło mi się to wszystko spod kontroli. Długi narastały moje dochody niestety nie...30 dni minęło i trzeba było spłacić albo wydać pieniądze na przedłużenie pożyczek. Nikt o tym nie wiedział ani mój chłopak ani moja mama (wychowuje mnie tylko mama jestem jedynaczką). Mama i tak ledwo wiąże koniec z końcem dodatkowo płaci mi po 400 zł za szkołę miesięcznie więc nie mam co liczyć na jej pomoc. Nie chcę obarczać jej swoimi problemami bo ma dość swoich. Jedynym sensem mojego życia jest mój chłopak, jesteśmy ponad rok razem-kocham go całym sercem, nie wyobrażam sobie życia bez niego. A tak bardzo go zraniłam. Gdy już miałam nóż na gardle-pożyczki trzeba było spłacać trafiłam na pewne ogłoszenie spotkania sponsorowanego, bardzo długo się nad tym zastanawiałam wiedziałam że będę tego żałowała ale z drugiej strony pomyślałam że spotkam się kilka razy i skończę z tym a chłopak na którym naprawdę mi zalezy o niczym się nie dowie i będziemy dalej razem szczęśliwi...psss naiwna kretynka ze mnie. :( Jednego razu umówiłam się z pewnym mężczyzną w hotelu, po tym właśnie spotkaniu powiedziałam sobie dość że już nigdy więcej się z nikim nie spotkam...każde takie spotkanie było dla mnie koszmarem, nie robiłam tego z przyjemności czy z chęci posiadania pieniędzy tylko ze strachu że nie spłacę tych pożyczek i moja biedna mama będzie musiała to zrobić za mnie. Niestety zerwanie kontaktu z tym mężczyzną nie było takie proste. Wypisywał do mnie wiele wiadomości, smsów...ja nie odpisywałam a gdy odpisałam że kończę z nim kontakt on zaczął zastraszać mnie że ma film z naszego spotkania i on ten film opublikuje i powie mojemu chłopakowi o tym co zrobiłam...spotykając się z nim nie powiedziałam że mam chłopaka a on najwidoczniej musiał znaleść mnie na FB i zarówno mojego chłopaka. Bardzo się boję że wszystko się wyda a dodatkowo boję się że ten facet opublikuje ten film w internecie. W ogóle boję się że ten facet mnie znajdzie i jeszcze zrobi mi coś złego, nie wiem skąd ma informacje o mnie :( Strasznie kocham mojego chłopaka i nie wybaczę sobie że zrobiłam mu coś takiego, nie potrafię patrzeć w lustro, cały czas płączę...nie potrafię normalnie funkcjonować, boję się zasnąć, boję się obudzić...to jest straszne a myśl że stracę mężczyznę na którym zalezy mi najbardziej na świecie skłania mnie do myśli samobójczych...nie chcę żyć z myślą że zrobiłam coś takiego z drugiej strony jak powiem mu o wszystkim to on mnie zostawi a ja nie dam rady sobie bez niego :(( błagam o pomoc

Gość ufok
marne prowo

Gość chyba kupie se peruke
echhh życie moje kochane życie... trzeba bylo porozmawiac z facetem o dlugach itp... sprzedana dupa to nie rozwiazanie ile masz długu i ile ma lat tamten facet?

chyba powinnaś go zostawić. popatrz, nawet nie zwierzyłaś mu się z problemu tylko tak po prostu go zdradziłaś. poza tym, dlaczego on jest jedynym sensem Twojego życia? nastolatka może tak napisać, a nie kobieta, która samodzielnie zaciąga długi.

Gość kafeMoniiiii
Nie wierzą, że może być taka głupia osoba. Po co ludzie zakładają konta na Facebooku i innych tego typu to nigdy nie zrozumiem, umożliwiacie inwigilacja każdemu obcemu człowiekowi, po co? Jak się puszcza to trzeba mieć świadomość konsekwencji, tego, że się zarazi czymś, że zostanie to upublicznione, że zajdzie się w ciąże itd. Czemu twój biedny chłopak ma być w nieświadomości, że jego dziewczyna to k...? co on winien? Gdyby on posuwał starsze babki za kasę, to byś nie miała prawa wiedzieć?

Gość chyba kupie se peruke
up

Gość cojazrobilam
Wiem że to teraz głupio zabrzmi po zdradzie ale ja kocham go nad życie nigdy nikogo tak nie kochałam....jest po prostu najcudowniejszym facetem jakiego poznałam i teraz wiem ze gdybym powiedziała mu o długach to na pewno by mi jakoś pomógł...ale ja wstydziłam się o tym powiedzieć...chciałam być niezależna...no i mam :(((((

Gość emilka8888888
prowokacja na 100 %...

Gość cojazrobilam
cały czas myślę o tym żeby mu powiedzieć...łudzę się że byłby w stanie mnie zrozumieć...przebaczyć;((( ale to tylko złudzenia ;( nigdy by mi tego nie wybaczył

Za długie i nie chce mi sie czytac od dechy do dechy. Tez kiedys wjebałam się w długi przez własną głupotę i wiem co to znaczy. Trzymaj język za zębami,jak zależy Ci na facecie. ps. skasuj konto na fejsie,albo chociaż nie umieszczaj tam zdjęć :P

Gość cojazrobilam
emilka8888888.......czyli uważasz że ten facet blefuje że ma ten film? :(

Gość emilka8888888
nie, uważam ,że TY piszesz prowokacje... lepiej idz do książek

Gość cojazrobilam
viki022....dziękuję za radę...zablokowałam już wszystko na fb...więc nikt obcy nie ma ze mną kontaktu, z moim chłopakiem też bo mamy wszystkie swoje dane do kont.

Gość cojazrobilam
myślisz że gdybym nie miała problemu to napisałabym tutaj post....nie nie zrobiłabym tego. Tak jak napisałam ja poszukuję pomocy, porady a nie oczernienia, pogardy....bo to sama sobie potrafię zafundować bo inaczej nie potrafię o sobie myśleć.

Prostytucja to nie zabawa.Bo sponsoring to tez prostytucja Jeżeli już z kimś idziesz- to po pierwsze nigdy przed spotkaniem nie dawaj mu swojego zdjecia, nie podawaj prawdziwego imienia itd.. Prosta sprawa.A co do numeru telefonu- to lepiej zebys miala 2 numery- jeden swoj normalny a drugi oddzielny dla sponsora. I spotykaj sie w hotelu. Jezeli juz musisz.

Gość Khadi
zlikwiduj facebooka itp, zmien numer telefono a temu kolesiowi powiedz ze idziesz z tym na policje bo szantaz i nagrywanie bezzgody to karalne(jesli wogo;le tak naprawde cie nagral i wie kim jestes moze klamie)

Gość kkkkkkkkkkkkghjghfnvb
jesteśmy tylko ludźmi każdy popełnia błędy większej lub mniejszej wagi powinnaś powiedzieć o tym chłopakowi bo jeżeli Cię kocha to wybaczy ale do tego trzeba dużej odwagi której mi pewnie by brakło ale mam nadzieje że Tobie się uda każdy związek zostaje poddany jakiejś próbie

Chłopakowi to ja bym nie radziła mówić. Związek się może rozpaść bo nawet jakby próbował jej wybaczyć to zawsze w pamięci będzie nią, to co ona z innym facetem zrobiła. Z doświadczenia wiem , że takich rzeczy lepiej nie mówić.

a w ten film też nie wierze bo niby jak miałby go nakręcić ?? wcześniej wszystko przygotował ?

w sumie chłopak mógłby nie znieść zdrady a tym bardziej za pieniądze.Ten sponsor na pewno blefuje myślę sam nie chciałby żeby ktoś się dowiedział że płacił komuś za sex po za tym zawsze możesz się wyprzeć tylko nie możesz wymięknąć

Gość lalalalala1
Nig nie mow. Cicho sza

Gość lalalalala1
Dla bezpieczenstwa powinnas usunac ten watek,tak mysle

Gość cojazrobilam
Dziewczyny....bardzo wam dziękuję za rady...na prawdę mi pomogłyście. Jakoś lżej mi na sercu. Na długi jakoś zapracuję już nigdy w taki sposób. nigdy! Koleżanka załatwiła mi pracę na wakacje więc 27.06 wyjeżdżam i wszystko jakoś się poukłada....może ten wyjazd również pomoże mi poukładać wszystko w głowie. Najbardziej szkoda mi mojego faceta hmm szkoda to za mało powiedziane.....nigdy sobie tego nie wybaczę. Ale wiem jedno. Nie przeżyłabym gdybym go straciła....bardzo, bardzo chcialabym mu o tym powiedzieć...zrzucić z siebie to całe kłamstwo ale nie wiem czy by mi to wybaczył...może tak...on również mnie bardzo kocha i wiem że zrobi dla mnie wszystko ale czy wybaczyłby mi coś takiego nie mam pewności :(( żal zostałby w jego sercu całe życie...już nic nie byłoby jak dawniej

Gość GAMBA-STAR
ty tez tak mozesz blefowac jak on - powiedz mu ze jego zona sie dowie o wszystkim i ze pojdziesz do jego firmy i powiesz wszystkim oco chodzi i jaki sukinsyn z niego - tak samo trafiasz jak on ze ma nagranie i ze masz chlopaka

Gość lalalalala1
Wg mnie to byloby egoistyczne gdybys powiedziala.bedziesz musiala z tym zyc ale jego bym nie informowala:|informowala bo po co? Zeby Tobie bylo lzej? Trudno stalo sie, musisz sobie przede wszystkim wybaczyc, ja bym zostawila jak jest i zapomniala, kiedys sie uda Nie ryzykuj utraty chlopaka, i nie win sie, trudno! !!!!!! Trzeba zyc dalej :-)

Gość taximulat
czupa czupskaja:(

Gość taximulat
potrzeba mi troche piniezków bo mnie zastrzela jezeli nieoddam