Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cojazrobilam

Co ja najlepszego zrobiłam ze swoim życiem? :(

Polecane posty

Gość hshaka
Zmien numer telefonu, wykacuj facebooka, zniknij na jakis czas z zycia internetowego i odetnij sie troche od tego.. wg mnie skoro go tak kochasz to nie mow mu co zrobilas, facet moze miec film ale moze tez klamac, mysle ze nie moglby go uzyc bo to jest karalne, szantaż jest karalny więc tego nie zrobi.. jedz za granice zarobic troche grosza i pamietaj szanuj się, myślę że lepiej jest powiedziec prawdę facetowi o tym ze masz problem - jesli cie kocha to ci pomoze, a nie dawac dupy za kase;/ sorry ale ja bym tego w zyciu nie zrobila,szok

Gość hshaka
a tak poza tym to ty tez mu mozesz powiedziec ze jeszcze troche a jego pracodawca, zona, rodzina i znajomi dowiedza sie jaki z niego ogier z malym fiutem :) szantaz za szantaz i zmien numer, przefarbuj sie hehe

Gość cojazrobilam
Na prawdę nie spodziewałam się takich odpowiedzi...dziękuje wam wszystkim i za krytykę i przede wszystkim za pomoc. Na prawdę wiele mi to dało...nie mogłam o tym z nikim porozmawiać prosto w oczy bo najzwyczajniej w świecie się wstydziłam powiedzieć o tym nawet mojej najlepszej przyjaciółce.... czytając wiele takich wątków spotykałam się z wyzwiskami, pogardą...a wy dziewczyny na prawdę dodałyście mi siły! Owszem to że ktoś napisze że jestem prostytutką czy ku*wą ma w pełni rację bo mam tego świadomość co zrobiłam ale żałuję jak jeszcze niczego nigdy nie żałowałam... prosiłam o pomoc...otrzymałam ją...bardzo wam dziękuję...jeszcze długo się z tym nie pogodzę i długo będzie to leżało w moim sercu i psychice ale czas leczy rany i mam nadzieję że zapomnę o wszystkim i będę nadal szczęśliwa tak jak byłam do tej pory z moim mężczyzną.

Gość cojazrobilam
powiem wam jeszcze jedno....bardzo rzadko korzystałam z forum internetowego dziwiłam się że niektórzy ludzie zwierzają sie tutaj i im to pomaga...teraz na prawdę rozumiem jak wiele to daje. Jak kilka rad potrafi podnieść człowieka na duchu....teraz wiem że sama będę pomagała dziewczynom z problemami nie tylko takimi jak moje...to na prawdę wiele daje :)

Gość ytygj
odezwij sie na gg:46081922

Gość cvcvvcvbbbbn
Po pierwsze, to pisze się "naprawdę" RAZEM analfabetko. po drugie jesteś zwyklą kurvą i twoj chlopak powinien jak najszybciej sie o tym dowiedziec, po trzecie co mnie rozsmieszylo: dziwsko nie ma pieniedzy ale studiuje prywatnie płacąc 400 zl miesięcznie, ktore daje jej biedna matka :O weź ty kurvo pracy lepiej poszukaj, gdzie ty na studia, gdzie ty do szkoly, jak ty nawet podstaw ortografii z gimnazjum nie znasz. po czwarte piszesz, ze kochasz chlopaka a rozkladasz nogi przed obcym ruchaczem hahaha, wiesz co glupia dziwo, nie osmieszaj sie. ja bym czegos takiego nigdy zrobic nie mogla, nawet jakbym miala nóż na gardle. I po co ty dziwo sie uczysz i wydajesz na szkole 400zł, idź lepiej szukac pracy. poza tym mysle, ze to prowo, bo jak mozna byc az tak glupim.