Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna991

czekać?

Polecane posty

Mam 21 lat, chłopak, z którym się spotykam ma bardzo ważny egzamin w piątek. Od dwóch tygodni praktycznie się nie odzywa. Na początku nie wiedziałam o co chodzi, ale napisał mi sam, że przeprasza, że się nie odzywa ale ma teraz totalne urwanie głowy i do 24-go ma ciężko. W weekend i przed weekendem pisał do mnie, pytał co słychać. A teraz znowu nic... Wiem pojutrze już egzamin od którego wiele zależy, ale kurcze czy to normalne?

Gość kuPOtas
Może Roaming z Egiptu lub Tunezji jest dla niego za drogi

Gość katiiikaa
To nie jest normalne. Chyba musicie powaznie pogadac.

Gość pani dorosla
Chlopak ma egzamin wiec sie uczy. nie ma czasu wiec badz wyrozumiala i daj mu czas na nauke. pewnie wkurwiony chodzi bo sie boi egzaminu i jeszcze ty sie go czepiasz, bo do ciebie nie pisze.

Gość katiiikaa
Ale zeby cale dnie nic nie napisac? To jest dziwne.

Gość kolia z granatów
Poczekaj. Nie nękaj go. Powiedział Ci, że to dla niego ważne, więc uszanuj. Jeśli potem się nie odezwie, będziesz myśleć, co dalej, ale teraz po prostu poczekaj.

Też mi się to wydaje dziwne, zwykle mieliśmy kontakt codziennie i to on się praktycznie odzywał. Nie robiłam mu wątów z tego powodu, ze nie pisze, nie prosi o spotkanie, bo sama po sobie wiem jak to jest jak sie ma cos waznego za glowie.. Spotykamy sie od dwoch miesiecy. Zaczelo mi zalezec.. Mam nadzieje, ze to tylko z powodu nauki i stresu a nie jeszcze cos innego..