Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mała...23....

Czy któraś z was nie odczuwała żalu po rozstaniu?

Polecane posty

Gość mała...23....

Miesiąc temu zakonczyłam 6 letni związek. To był mój pierwszy facet, z nikim innym nawet się nie całowałam, nie flirtowałam, nie byłam na randce. Byłam w nim strasznie zakochana bo to dobry chłopak, dbał o mnie, miał dobre serce i swietnie nam się razem żyło na codzien ale on całkowicie podkopał zaufanie do siebie. Po każdej kolejnej akcji, moja wiara w niego i nasz związek malała az przelała się czara goryczy i zerwałam. Byłam przerazona tym co nastąpi, przekonana ze wyprowadzkę po trzech latach wspólnego mieszkania przepłacę cięzką depresją... a okazało się, że 3 dni po wyprowadzce czułam juz spokój i zadowolenie. Dwa tygodnie później poznałam przyjaciela mojej nowej wspólokatorki, który bardzo się mną zauroczył i przyznam, że on również nie jest mi obojętny. Można tak poprostu odkochać się w facecie przez jego zachowanie czy ja nigdy go nie kochałam? Przez bite 5 lat nie widziałam za nim świata, wszystko bym dla niego zrobila i faktycznie wszystko robiłam. Czuje się jak zły, bezuczuciowy człowiek

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować