Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oranoo

Zerwał bo... jestem brzydka i sie mnie brzydzi...

Polecane posty

Gość oranoo

moj chłopak po prawie 8 miesiacach oznajmił mi ze sie mnie brzydzi i jestem totalnie brzydka... Używał najgorszych epitetów jakich tylko mozna... Był ze mna bo fajnie mu sie ze mna rozmawiało... Dziwne bo zawsze mowił jaka to mega sliczna jestem, widze jak inni na mnie patrza jakie mam powodzenie itd. Nie rozumiem tego, to bardzo boli... Dlaczego oni sa tacy chamscy?

Gość fdsfewgw
Dlaczego oni sa tacy chamscy? - źle stawiasz pytanie! Dlaczego takich chamów wybieramy?

Gość oranoo
no wlasnie niewiem? Chyba niezle mnie omamił, i wiem ze to zły wybór był. Człowiek uczy sie na bledach/ Ale dlaczego musi mnie tak obrazac....??

Gość ania123122121
nie przejmuj się to jakiś debil , skoro taka brzydka jesteś wg niego to po co by z Tobą był? gość ma chyba jakies problemy ze sobą...

Gość A nie przejmuj sie
Najwazniejsze zy ty wiesz jaka jestes i to sie liczy

Gość lokjm
przeciez pisalas juz, ze masz syndrom ddd dlatego zerwał:o

Gość pytacz pospolity
Gdyby rzeczywiście uważał Cię za brzydką i się Ciebie brzydził, to na pewno nie byłby z Tobą tak długo. Powiedział to, najpewniej kłamiąc, po to, by Cię w jakiś sposób skrzywdzić, usprawiedliwić swoje odejście. W każdym razie nie powinnaś brać tego na poważnie.

Gość dsvsf
sfrfsrf

Gość jesienna ,deszczowa
debil i tyle

Gość oranoo
wiem ze klamał, bo on tylko to potrafi. Gdybym była taka brzydka to by nie byl az 8 miesiecy, nie kochał by sie ze mna i nie mowił jakie mam piekne to czy tamto. Zalosne on nie ma nic na swoje usprawiedliwienie, najgorsze jest to ze ja chciałam ugodowo sie rozstac... Czemu on to zepsuł woli obrazac i ponizac...