Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nwdniqwndin

Mam chęć dać klapsa dziecku w piaskownicy

Polecane posty

Gość nwdniqwndin

Byłam dziś z moim synkiem w piaskownicy i jak zwykle moje dziecko bawiło się grzecznie .Po jakimś czasie przyszła kobieta z dzieckiem (ok. 2 lat)i spokojna zabawa mojego dziecka została zakłócona .Dziecko cały czas wrzeszczało bez konkretnego powodu,sypało piaskiem na inne dzieci,wyrywało zabawki i na niczym nie mogło się skupić.Miałam ogromną chęć dać klapsa temu dziecku,a matka zamiast podjąć jakieś kroki,po prostu głupio się śmiała.

Gość a gdyby ktos
twojemu dziecku dał klapsa ?

Gość nwdniqwndin
Jeżeli moje dziecko zachowywałoby się nagannie,to z pewnością nie pozwoliłabym aby innym dzieciom zakłócało to zabawe.

Gość eeee taaam
Jesteś yebnięta! Taka jesteś mądra i super odważna że chcesz bić 2 letnie dziecko? A może byś tak otworzyła ta coś czym często bezproduktywnie kłapiesz i zwróciłabyś uwagę matce? Ale nie, no po co? Lepiej uderzyć dziecko :O

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkklnnnnnnn
Bo z łapami to odrazu ale porozmawiać najpierw to uposledzona nie nauczona. Pewnie jej odrazu w ciry dawali jak coś przeskrobała i myśli że tak się zwyczajnie robi.

Gość anton9
"nie pozwoliłabym aby innym dzieciom zakłócało to zabawe." chyba chorujesz na coś... przecież o to chodzi w paiskownicy, zeby nauczyć się zycia w stadzie