Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bueheheheheheheeh

spacerówka smyk do 500 zł

Polecane posty

Gość bueheheheheheheeh

witam polećcie coś, w weekend jedziemy do smyka, przeznaczone mamy 500 zł co polecacie?

Gość bueheheheheheheeh
??????

Gość gość
up

Gość gość
byłam, szukałam i jak dla siebie nic nie znalazłam. a przeznaczone miałam 600-700, ale ja szukam z przekładaną rączką bądź siedziskiem

Gość Chyba żartujesz dziewczyno?
W Smyku chcesz znaleźć za 500 zł spacerówkę z przekładaną rączką lub siedziskiem? Nigdy nie znajdziesz. Takie rzeczy w smyku zaczynają się od ponad 1000 zł. Jak chcesz tanio to szukaj na Allegro, Tablicy itd. Do 500 zł to kupisz w Smyku tylko spacerówkę typu parasolka.

Gość gość
600-700 a nie 500 czytaj uważnie... potem zapytałam czy w ogóle takie coś mają (smyk magnolia park wrocław) owszem mają-taką samą jak ja mam, od wózka wielofunkcyjnego i zakup TYLKO z gondolą, a że to ciężki szmelc (chciałam lekki wózek, który bez problemu zniosę, a wybacz żebym znosiła z 3 piętra 20 kg 4 miechy po cc...) tak więc-żaden wózek mi się nie podobał (patrzyłam również już potem, co kupić jak będzie już jeździł przodem). I z tego co potem czytałam na forum-znaleźć to co ja chciałam jest nierealne nawet za kilka tysięcy, wózek z przekładanym siedziskiem NIE JEST LEKKI, tylko diabelsko ciężki (sam wózek 8kg, do tego moje dziecko 8... razem 16...) chciałam wózek tak lekki jak parasolka. Niestety nie ma takiego który spełni moje wymagania.