Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diewocka

łajzy...łażą

Polecane posty

Gość diewocka

kurcze ale jestem glupia...ale ja tak mam, nie potrafie odmawiac. calkowicie mnie zaskoczyl..taki facet ok 28 lat puka do domu ma odznake dowod, karte "wpisowa" mowi ze zbieraja na chore dzieci gdzies tam mowi szybko niewiele rozumiem ale ok, daje sie na to nabrac daje 40 zl bo min moge dac 20 do tego musze sie podpisac na tej karcie imieniem i nazwiskiem.dostaje w zamian symbolicznie jakas plyte cd z muzyka. jestem jakas stuknieta, gdy wyszedl nagle zaczelam myslec jaka ja glupia jestem! nie wiem co mnie zamroczylo:) dalam mu 40 zl i sie podpisalam...

Gość s89
No faktycznie jesteś... mi kiedyś na skrzyżowaniu głuchoniemy wcisnął chiński długopis za 5 zeta, na coś tam zbierali... do dzisiaj sobie w brode pluje :O

Gość Taki jakiś jedenn
TO nieźle, widzę, że na bogato jak pierwszemu lepszemu Cyganowi 40zł dajesz. Ja na 99% nic bym nie dał, no chyba, że miałbym gorszy dzień to może na 1zł by mnie przekonał.

Gość Taki jakiś jedenn
Ostatnio miałem sytuację, że jakiś młody Cygan pod bankiem każdemu wciskał jakieś obrazki, a jak ktoś tylko wziął to prosił co łaska, to ja mu wtedy mówię, że się rozmyśliłem i ten obrazek do śmietnika obok wyrzuciłem.

Gość wontek
fajnie, jutro znowu przyjdzie na kawę , przy kawie nie zapomnij podać login oraz hasło do rachunku bankowego, gdy podasz to delikwent już więcej nie przyjdzie, zaloguje się sam do Twojego rachunku bankowego