Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudia777

Praca w M'cdonalds i KFC - proszę o pomoc :)

Polecane posty

Gość Klaudia777

Witam, tak jak w temacie mam ofertę pracy w Mc'donalds w Gdańsku i KFC w Sopocie, jestem umówiona już na rozmowy ale każda w inny dzień, chciałam się dowiedzieć jak się pracuje w tych korporacjach, jestem ze śląska i chciałam sobie dorobić :P nie wiem jednak która z tych ofert jest lepsza, czy wie ktoś gdzie więcej płacą i gdzie się lepiej pracuje? :) ( nie chcą mi powiedzieć przez telefon ile się zarabia :( :P ). Za wszelkie opinie i pomoc będę bardzo wdzięczna :) :)

Gość gość
To idź na rozmowy, porównaj stawki, zwróć uwagę gdzie jest przeważnie więcej osób, idź tam gdzie jest mniej gości, czyli mniej zapierdolu :D

Gość Ariadna 24........
W Kfc pracowałam. To była męka jak dla mnie. Wytrzymałam 3 miesiące. Nie polecam. Pracowałam w dużym centrum handlowy m w Warszawie. Mega długie kolejki. Brak szacunku ze strony klientów. Traktują Cię jak parobka jak sługusa.

Gość klaudia777
właśnie jak pójde na rozmowe to juz pewnie beda chcieli zebym podpisała umowe :/ kurcze czyli w kfc nie jest za fajnie, a jak jest z wypłata? w miare godziwa? ile sie zarabia tak na około?

Gość jak sie czyta  to i tu i tu
sa pdobne opinie, czyli wiadomo - ciezka praca, za mala kase. ja bym wybrala KFC - czesto bywam w marketach i zawsze sa tam mniejsze kolejki :P

Gość Ariadna 24........
Każdy mówił, że lepiej płaca w Mc Donalds Stojąc przy kasie te 8 lub 10 godzin nawet nie miałam czasu się napić wody. Do każdego klienta ciągle ta sama śpiewka i następny i następny.... sucho w ustach, nogi bolą, łeb odpada.

Gość gość
praca ogólem ciężka, ale niestety żadnej innej oferty nie mam :P same oferty zarabiania na zasadzie : ile zdobędziesz klientów tyle zarobisz :/