Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce czytac ksiązki

nigdy nie czytałam ksiązek dla relaksu, CHCE ZACZĄĆ - CO POLECICIE?

Polecane posty

Gość chce czytac ksiązki

Witam :) Najpierw była szkoła i lektury, teraz zaczęły się studia i życie studenckie. Cały czas zamiast sięgnąć po ksiązkę do ręki wybieram fb, film bądź durny serial. Kiedyś jeszcze w czasach licealnych coś czytało się kilka książek: Rozpoczynając od Sagi Zmierzch przez Pamiętnik Narkomanki, Dzieci z dworca Zoo, trochę Coelo czy Musierowicz. Jakieś szalone tytuły to nie były.. wiem. Ale teraz aż wstyd się przyznać nie miałam żadnej książki w ręce (prócz tych co muszę na studiach) Ostatnio ktoś zapytał mnie co ostatnio przeczytałam. Matko, to było straszne uczucie! Postanowiłam się za siebie zabrać. Przecież czytanie ksiązek jest tak ważne. Bardzo was proszę, polećcie mi jakieś tytuły. Chodzi mi tutaj o książki, które aż wstyd nie przeczytać, że się nie widziało na oczy. Które każdy w miarę szanujący kulturę człowiek powinien mieć w ręce. Nie chodzi mi tutaj o jakieś wielkie dzieła, wielkich pisarzy ubiegłych wieków, tylko o W MIARĘ NOWE NOWOŚCI :) Od czego zacząć? Co polecacie? Czym rozbudzić chęć czytania?

Gość a moze moze to czytaj:
a może: 50 twarzy Greya ???

Gość goscinnie na kafe m
polecam przeczytać buszującego w zbożu;)

Gość cicia dobra radaa
wpisz sobie "10 ksiazek które powinnas przeczytac przed 25 r zycia na google izobacz co ci wyskoczy ;)