Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ożenie się chyba nigdy

Gdzie te kobiety które umieja gotować i zajmować się domem?

Polecane posty

to ja też się wypowiem nasz synek ma rok. oboje z mężem pracujemy więc wydaje mi się ze obowiązki domowe można podzielić na połowe. u nas tak jest po pracy gotuje obiad posprzatam i zajmuje się dzieckiem. gdy mąż wraca z pracy zje odpocznie pomywa naczynia. on zazwyczaj bawi się potem z małym kąpie go i kładzie spać ja robie kolacje. nigdy nie kłócimy się o to co kto ma zrobić poprostu skoro oboje pracujemy nie jestem w stanie o wszystko sama zadbać.

Gość gość
Kiedys kobiety siedzialy w domu, a mąż zarabial, wiec miały cały dzien na przygotowanie 2-daniowego obiadu i ugotowanie kompotu.

Gość gość
kiedyś to chłop pracował na polu a dzieci jadły chleb z cukrem a matki rodziły po 9 dzieci

Gość gość
nawet obecnie wieloródek z nascioma dziecmi jest multum -od sredniowiecza zbytnio sie nie zmieniło- vide ciasnota powszechna i brak knalizacji

Gość nbik['/.lhiu
Potrafię gotować (w tym piec chleb, robić przetwory, pasztety itd), dobrze wychodzą mi ciasta. Nie jestem geniuszem kulinarnym, ale moje jedzenie smakuje. Sęk w tym, że średnio lubię to robić, zatem nie wyobrażam sobie nie gotującego partnera. To samo tyczy się pozostałych obowiązków domowych.