Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głos.ludu9

Moje uwagi odnośnie NOWEJ KAFETERII

Polecane posty

Gość głos.ludu9

Nie chce narzekać, więc przytocze konkretne uwagi na temat nowej kafeterii. - Mam wadę wzroku, często przybliżam sobie obraz w przeglądarce ctr +, gdy zrobiłam to teraz wszystko jest zamazane! Naprawdę wygląda to nieestetycznie. W starej kafe było niemalże idealnie. - Uważam, że kolory są za jasne i za jasno kontrastują ze sobą. Powinny być żywsze, bardziej stonowane. - Czcionka Georgia najzwyczajniej w świecie mi nie odpowiada. Zamieńcie ją na Arial, Verdane lub Tahome (już nawet times new roman byłby lepszy ) - Posty powinny być bardziej wydzielone - bardziej indywidualne. (patrz punkt 2) - Nie podoba mi się tło. Wpisujcie swoje uwagi i zastrzeżenia, może ktoś zwróci uwagę na głos ludu :)

ja 3 razy wchodzilam i myslalam ze mi wyszukiwarka figle plata,,,ja chce tamtej kafe!buuuu ,ta mi sie wcale nie podoba!

Gość gość
ja poprosze ciemniejszy niebeiski

Gość Baba Gosia itd
ta nowa- coś okropnego!!! :(

Gość PŻYWRUĆCIE POPSZEDNIĄ CZCIĄKE
😡😡😡 😡😡 😡 😡😡 😡😡😡 😡😡 😡

Gość gość
uwazam, ze "menaGIER", ,ktory zmienil wyglad kafe, powinnien zostac zwolnionu. Nic nie widac, czcionka jest za jasne. I nie ma moich ulo=ubionych tematow!!!!!!!

Gość głos.ludu09
- tematy się nie odświeżają ... :o - za każdym razem muszę wpisywać swój nick :o

Gość gość
Tutaj się nie szanuje użytkownika,robią co chcą nikogo nie pytają o zdanie a to użytkownicy tworzą forum klimat generują ruch dzięki któremu ktoś zarabia szkoda....