Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prywatny detektyw

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich, mam poważne podejrzenia że mąż mnie zdradza. Dłużej zostaje w pracy głupio się tłumacząc że mają większą ilość zleceń, a wcześniej pomimo dużej ilości roboty chętnie wracał i zabierał mnie na kolacje a teraz wiecznie jest zmęczony i czuję że mnie zbywa jak chce o tym porozmawiać. A do tego zauważyłam zmiany na naszym koncie bankowym, zrobiłam biling i okazało się że w ostatnim czasie robił częste przelewy na ten sam rachunek bankowy. Zastanawiam się nad wynajęciem detektywa, ale najlepiej z województwa lubelskiego, tyle że ja nie znam żadnego. Nie wiem co robić a może jeszcze poczekać?

Gość gość
idź do banku jesli to konto wspolne i zapytaj do kogo nalezy ten rachunek,jak dorwiesz jego telefon sprawdz go,przeszukaj jego rzeczy czy nie ma zapasowego telefonu,sprawdz kieszenie,obwąchaj ciuchy,zrób mu nalot w pracy:)

Gość gość
wy baby jestescie jednak popierdolone, moze jakas mu lepiej ciągnie i to wszystko

Gość gość
Ale nawet jak się dowiem do kogo należy ten rachunek to nie udzielą mi informacji o adresie zamieszkania i nic mi to nie da, dziś jak wróci przeszukam jego rzeczy

Gość setti
Zanim wynajmiesz prywatnego detektywa zerknij na portal o detektywach, aby nie dać się oszukać. www.detektywistyczny.com Wielu ludzi niestety się nabiera. Jak będziesz potrzebować detektywa tam poradzą Ci co i jak (zakładka kontakt :D).

Gość setti
Zanim wynajmiesz prywatnego detektywa zerknij na portal o detektywach, aby nie dać się oszukać. www.detektywistyczny.com Wielu ludzi niestety się nabiera. Jak będziesz potrzebować detektywa tam poradzą Ci co i jak (zakładka kontakt :D).

Gość setti

Gość setti

Gość gość
polecam Investiga biuro detektywistyczne, korzystałam z ich usług, w porównaniu z innymi agencjami sa tani a rezultaty sa zadawalajace

Gość bendek_P
Ja walczyłem z nieuczciwą konkurencją przez długi czas i dopiero pomoc detektywów z agencji Detektyw24 przyniosła efekty. Jedna firma podrabiała moje towary, ale nie szło ich przycisnąć. Teraz już mają pozamiatane. Na portalu detektywów - www.detektyw24.org.pl jest cała ich oferta i kontakt.

Gość gość
Jeżeli masz podejrzenia, że mąż Cie zdradza to watro udać się do detektyw Skrzypek. Mi pomagała i bardzo dobrze będę wspominać tą współpracę. Zebrała dowody na zdradę bardzo szybko i dyskretnie.