Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona takataka

Czy wszyscy mężczyźni tak mają, że się przybliżają, a potem oddalają..

Polecane posty

Gość ona takataka

i znów wracają?

Gość gość
nie wszyscy, ale ci którzy tak mają są niedojrzali i nie warci zainteresowania, do wszystkiego a w szczególności do związku trzeba dojrzeć

Gość gość
nie wszyscy, ale ci którzy tak mają są niedojrzali i nie warci zainteresowania, do wszystkiego a w szczególności do związku trzeba dojrzeć

Gość gość
Debilu skończony- widzę, że masz tak od lat... To było pytanie "czy wszyscy" - a ty wyzywasz, że ktoś niby napisał, że wszyscy... naprawdę tego nie rozumiesz?

Gość gość
"nie wszyscy, ale ci którzy tak mają są niedojrzali i nie warci zainteresowania, do wszystkiego a w szczególności do związku trzeba dojrzeć" - popieram, to prawda

Gość gość
Nie wiem czy wszyscy, ale wielu jest po prostu zaburzonych emocjonalnie albo sami nie wiedzą czego chcą, a z takim związku lepiej nie próbować tworzyć

Gość gość
Nie. Chyba tylko tacy, ktorzy swoja uwage dziela na wiecej czesci.

Gość gość
Psychopaci co tu spędzają całe życie.

Gość gość
gość dziś Nie. Chyba tylko tacy, ktorzy swoja uwage dziela na wiecej czesci. xxx No właśnie niestety nie tylko tacy... Są i tacy, którym po prostu ciągle się coś pieprzy... Albo ćpali wcześniej i im zryło mózg albo odgórnie mają jakieś zaburzenia

To są wrażenia i spostrzeżenia mało atrakcyjnych dziewczyn. x Ty tak na serio ? :O

Gość gość
NÓW_ZNÓW dziś To są wrażenia i spostrzeżenia mało atrakcyjnych dziewczyn. Nie wszyscy. xxx Serio?? O kurde! to nie wiedziałam... Czyli od obiektywni pięknej kobiety nikt nigdy się nie oddalił, nie odszedł, nie zdradził- no serio nie wiedziałam! :D To że nie wszyscy to fakt, ale cała reszta wypowiedzi to dowcip roku :D

Gość gość
Skromna Ja dziś 19:35 w punkt xxx Dzięki ;) My to wiemy, ale niektórzy i tak nie pojmą :)