Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szanowna moderacjo

Polecane posty

Gość gość

wiem zaraz sie tu beda podniecac, ze to już 15sty taki temat ale ja wlasnie w tej sprawie:) zróbcie cos z tym wygladem kafe bo k***a nikomu sie nie podoba i mi tez nie:) stara kafe byla taka przytulna i ciepła, swojska taka a to to takie zimne mdłe gowno :) dziękuję za uwagę i pocałujcie mnie w d**e z tymi debilnymi ocenzurowanymi wyrazami, tu juz ni c**ja nic nie pomoże bo jak widac nawet ten nowoczesny look jest do d**y:) zajmijcie się lepiej techniczną stroną bo oc**jac idzie wiecznie cos zamula i czeka sie pol godziny na wtswietlenie postow i dajcie spokój lepiej z designem bo wam nie wychodzi :classic_cool:

Gość Szanowna Moderacja
W*********j, ale już!😡

Gość minimaxi111
Aby dotrzeć na koniec wątku, muszę stracic więcej czasu....ciągle wyświetla się 503...gdy próbuję wyświetlić ,,ulubione..."

Gość gość
i o co do c**ja chodzi z tym gościem ? stylizujecie sie na te "fajne, kulturalne " fora? buahaha daleko wam do nich... wcześniej było źle ? bez tego gościa ?:classic_cool:

Gość gość
i o co do c**ja chodzi z tym gościem ? stylizujecie sie na te "fajne, kulturalne " fora? buahaha daleko wam do nich... wcześniej było źle ? bez tego gościa ?:classic_cool:

Gość gość
wlasnie ta jest przytulna, taki pokoik nowy gdzie kazdy jest :))

Gość gość
yyyyy :o no widac jaka jest super

Gość gość
yyyyy :o no widac jaka jest super

Gość gość
zrozumcie człowieka. Ktoś za to kasę wziął. I dlatego jest jak jest.

Gość minimaxi111
W ,,ulubionych" nie ma chronologii czasowej. W starej kafe temat ostatnio komentowany podwieszał się jako pierwszy w całym zestawie. A teraz trzeba mozolnie szukać, który temat był ostatnio komentowany. Przydałby się licznik stron na górze, bo żeby trafić na ostatnią stronkę danego wątku, trzeba przewinąć całą stronkę,ufffff

Gość minimaxi111
W ,,ulubionych" nie ma chronologii czasowej. W starej kafe temat ostatnio komentowany podwieszał się jako pierwszy w całym zestawie. A teraz trzeba mozolnie szukać, który temat był ostatnio komentowany. Przydałby się licznik stron na górze, bo żeby trafić na ostatnią stronkę danego wątku, trzeba przewinąć całą stronkę,ufffff

Gość minimaxi111
Dużo się poprawiło, Szanowna Moderacjo, tylko żeby jeszcze w ,,ulubionych" wątki ,gdzie ktoś ostatnio coś pisał, ,,wychodziły na czoło", nie wiem,czy jasno się wypowiedziałam. Ale mam swoje lata i gdy patrzę na dwudziestkę tematów w ,,ulubionych" to muszę długo szukać aktywnych tematów spośród wielu. Przedtem było tak,że jeśli ktoś coś napisał w danym wątku, to ten wychodził w ulubionych na czoło, od razu było wiadomo,że coś się tam zadziało...

Gość gość
i niech pierwszy post w danym temacie ma swoja godzine, a nie godzine dodania ostatniego postu