Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czekający na śmierć

Chcę umrzeć

Polecane posty

Gość Czekający na śmierć

Podczas czytania posłuchaj tego: http://www.youtube.com/watch?v=GWm8-jlddaw Ja gdy to pisałem właśnie tego słuchałem. Ja chcę umrzeć, mam dość... cierpię na nawracającą depresję.. jestem chory na chorobę Hasimoto... Dziewczyna z którą byłem rozkochała mnie w sobie w ciągu tygodnia po czym brutalnie zostawiła mnie z moim najlepszym przyjacielem... Nie mogłem skończyć szkoły przez nauczyciela (to nie moja wina ale i za długa historia nie chce mi się o niej pisać...) Teraz pracuję na budowie za jakieś 12zł/H mimo już mija drugi tydzień i mimo to że mam pracę chce mi się płakać (właśnie płaczę...) Nie potrafię "żyć" nie mam dla kogo... nie potrafię kochać mamy, taty, braci.... Nie chcę żyć w taki sposób... nie wiem jak to zmienić ale nie mam już siły. Kiedyś założyłem kanał na YouTube żeby tam dla ludzi nagrywać.... ci mnie olali.... Stworzyłem pomysł na biznes i też olali...... Od tygodnia gdy jestem w pracy mam ochotę zalać się łzami (pracuję 10 godzin dziennie) a gdy wracam do domu to dopada mnie straszna depresja i już nie wytrzymuję.... A to nie wszystko ale nie chce o tym pisać bo aż serce się kraja i łzy płyną... a Ja mam 20 lat... Boże.... :( Nie chcę dłużej żyć.

Z depresją koniecznie do lekarza. Umrzeć zawsze zdążysz, warto żyć.

Gość Frfrfrfrf
Masz toksyczna rodzine, to jest straszne bo w Polsce ciezko o prawdziwych przyjaciol i jeszcze rodzina do d**y, a ta d****a sie nie przejmuj, nie ostatnia, musisz lepiej wybierac dziewczyny

Gość Frfrfrfrf
Masz toksyczna rodzine, to jest straszne bo w Polsce ciezko o prawdziwych przyjaciol i jeszcze rodzina do d**y, a ta d****a sie nie przejmuj, nie ostatnia, musisz lepiej wybierac dziewczyny

Gość gość
Ja mam 42, rodzinę i chętnie wypisałabym się z tego życia, może przynajmniej mieliby forsę z ubezpieczenia za mnie. Jestem tragiczną matką, żoną, pracuję bo muszę ale najchętniej położyłabym się i umarła, tylko dzieci mi żal.

Gość syfonfilter
ja też trace chęć do życia ,ale tak na prawde to życie ma sie tylko jedno i trzeba sie jakoś kur.. trzymać

Gość monotycznieschlastany
ja też trace chęć do życia ,ale tak na prawde to życie ma sie tylko jedno i trzeba sie jakoś kur.. trzymać

Gość do gość
masz dzieci ,męża , pracę. ja już nie mam nic i żyję. Głupie gadanie i tyle.

Gość gość
A skad jestes?

Gość gość
Napisz na e maila ada025c@wp.pl pomoge Ci

ej nie łam się :) ja też to miałem :) 20 lat najgorszy wiek mi nawracała depka od 22-25 była masakra :P

Gość gość
umrzesz na pewno! To jedno jest pewne w życiu!

Gość jestem starsza o rok
i też przeżywam coś takiego jak Ty. To może być wiekowe, bo organizm w tym wieku się zmienia, dojrzewa, kształtuje sę psychika. Zobaczysz, że niedługo będzie lepiej :)

Gość gość
Do do gość Nie masz nic więc masz komfort psychiczny, że nie musisz się martwić o los dzieci, o ich przyszłość. Czasem myślę, że byłoby lepiej zostać singlem

Gość gość
może mi ktoś to wyjąsnić : 24.05.13 - autor temat 23.05.13 - pierwsza wypowiedź Pierwsza wypowiedź nastąpiła 5 godzin przed założeniem tematu!?!? :O

W takich momentach myślę sobie, że jest jeszcze pare rzeczy zrobić a zabić mogę się w każdej chwili. Napisz sobie na kartce co chciałbyś jeszcze zrobić/ zobaczyć i postaw wszystko na jedną kartę. Może spełnianie marzeń Cię uszczęśliwi i przestaniesz myśleć o śmierci a jeśli nie to nic nie ryzykujesz, w końcu i tak chcesz umrzeć..

Ja też często myślę,że chciałabym już umrzeć,straciłam gdzieś sens życia. Dla kogoś patrzącego z boku nie mam na co narzekać,ale jakos sobie z niczym nie radzę, najbardziej ze sobą...

Gość Czekający na śmierć
Nie jestem kobietą, jestem facetem Mam 20 lat i nie mam dzieci ani żony. Jestem ze śląska.