Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona z sercem i dusza

Dorosly facet mowi kocham Cie...

Polecane posty

Ok wiec, spotykamy sie od miesiaca. Obydwoje dorosli, on kilka lat starszy ode mnie, niedlugo bedzie miec 30lat. Mowi 'Kocham Cie' . Czy to mozliwe ze tak czuje? Czy jest dziecinny i nie wie czego chce? On naprawded stara sie, i to nie tylko slowami ale uczynkami. Z jednej strony sadze ze to za wczesnie na tak duze slowa, z innej strony mysle,ze w koncu kazdy inaczej czuje w sercu. Co mam myslec? Jestem zagubiona.. Nie chce sie angazowac za bardzo, bo znowu bede miec zlamane serce... Szukam porad

Gość gość
mowi kocham cie i dlatego jest dziecinny- puknij sie w czaszke, brak słów... to ty jestes dziecinna!!!!!!!!!!!

Gość gość
Po miesiacu chodzi o zaliczenie albo inne korzysci... wiem bo mialam taka sama sytuacje.. on 28 lat ja 21... po miesiacu powiedzial mi ze kocha mnie nad zycie itd... wydawał sie dojrzały a wyszło szydlo z worka w niedlugim czasie... ja bym zawinela manatki chyba ze czulabym, ze to ten wlasciwy (tzn oceniła na trzezwo a nie przez pryzmat zaslepienia)

Dziecinny w sensie ze nie wie czego chce i nie wie co to jest milosc. Juz mialam stycznosci z taka sytuacja, i potem okazywalo sie ze to nie byla milosc z jego strony.

Dziecinny w sensie ze nie wie czego chce i nie wie co to jest milosc. Juz mialam stycznosci z taka sytuacja, i potem okazywalo sie ze to nie byla milosc z jego strony.

Gość gość
bo cche zebys mu dala d,upy ;) jak mozna kogos kochac po miesiącu? :D zreszta stary pryk 30lat, czego sie po takim spodziewac. porzadni w tym wieku juz mają żony. infantylny koles, daj sobie z nim spokoj.

Haha :) pewnie tak. on ma 28lat. Chyba zostane lesbijka.

haha :) pewnie tak. a c**j z nim. chyba zostane lesbijka. chetne? zart :D

Gość gość
Moj ma 36 lat i co powiedzial kocham cie po miesiacu pisania i po poltora tygodnia od pierwszej randki..jestesmy ze soba w zwiazku..jak dlugo bedzie to trwalo to sie okaze.

Gość gość
kupcia

Gość gość
Ta.W miesiąc się zakocha a w tydzień odkocha.

Gość goście :)
mi po paru spotkaniach powiedzial ze kocha, ale pracowalismy razem ponad rok, mowil ze zakochiwal sie po malu, az w koncu zakochal sie na zaboj :)

Gość gość
ja to się zakochałam na trzecim spotkaniu i już kilka lat mnie trzyma ale ja podobno kochliwa jestem to nie wiem

Gość gość
Bzdury tu piszecie i tyle. Mnie się taka sytuacja zdarzyła dwukrotnie. Jeden odkochał się po pół roku, z drugim od blisko 3 lat tworzę całkiem udany związek. Reguły nie ma. Trzeba zaryzykować i tyle

Mialam podobna sytuacje mowil "kocham Cie" po czym nie dostal tego czego oczekiwal (czyt.seku) i szybciutko mu sie pozmienialo. Wiec rownie szybko czmychnal. Oczywiscie to u mnie tak wygladalo u Ciebie moze byc zupelnie inaczej bo wiadome kazdy jest inny. Przemysl wszystko na spokojnie, cale za i przeciw i napewno dojdziesz do jakis odpowiednich wnioskow.

Gość serce nie kłamie
facet jak coś czuje to nie marnuje czasu, ale baba zawsze szuka podstępu. Gówniarze to może i kombinują ale nie dorosły facet. Zakochać się można i na pierwszej randce jak iskrzy chemia. Nie spróbujesz to się nie dowiesz, a każdy jest inny i pod tym względem nie można mówić że każdy jest taki sam bo tak nie jest. Powodzenia i nie marnuj życia dziewczyno, tylko bierz to co życie ci daje.