Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaaniepokojnaaa

Opóźniający się okres

Polecane posty

Gość zaaniepokojnaaa

Przejdę od razu do sedna. Moje miesiączki zawsze były raczej regularne 30-32 dni. Każdy okres był poprzedzony tygodniowym bólem piersi, zwiększonym łaknieniem oraz wypryskami na twarzy. Jednak w zeszłym miesiącu było inaczej. Piesi co prawda bolały mnie ale inaczej niż zwykle, czułam jakby piekła mnie skóra na piersiach, bolało mnie też pod pachami. Okres przyszedł ale trwał nieco krócej i był skąpszy niż zazwyczaj, jednak zaniepokoiło mnie to, że przez cały czas jego trwania ten dziwny ból piersi nie minął, wręcz przeciwnie utrzymywał się jeszcze kilka dni po ustaniu krwawienia. Później jednak przeszedł. Obecnie jestem w 37 dniu cyklu, mam lekkie objawy jak na okres ale go nie ma... nie wiem co się dzieje, czy któraś z was miała taką sytuację? Czy to może być wina stresu? Ostatnie dwa miesiące bardzo dały mi popalić... Niedawno schudłam też jakieś 3 kilo ale nie wierzę, że tak mały spadek wagi mógłby na to wpłynąć. Boję się, że to może być ciąża, mimo że się zabezpieczam. Proszę doradźcie coś.

Gość gość
kochana tez mialam taka miesiaczke mniej obfita i krotsza, bole piersi po okresie,wtedy niczego jeszcze nie podejrzewalam, na drugi miesiac wogole nie przyszlo poszlam do ginka i okazalo sie ze to 8 tydzien,pozdrawiam

Gość djaskjdkj7856
kochana tez mialam taka miesiaczke mniej obfita i krotsza, bole piersi po okresie,wtedy niczego jeszcze nie podejrzewalam, na drugi miesiac wogole nie przyszlo poszlam do ginka i okazalo sie ze to 8 tydzien,pozdrawiam

Gość sure
dwa razy byłam w podobnej sytuacji i okres przyszedł po zrobieniu testu jak stres minał, teraz też tak jest i test robie jutro, też zrób!

Gość gość
Więc zrobiłam test, wyszedł negatywny czego się spodziewałam, bo naprawdę staram się współżyć ostrożnie i nie widziałam żadnej szansy na zapłodnienie. Jednak okresu nadal niema a to już 2 tydzień spóźnienia. Piersi są pełniejsze jednak mnie nie bolą za to mam problemy z żołądkiem oraz bóle w podbrzuszu. Bardzo bolą mnie plecy, w dolnej części mocniej. Czuję się ciągle zmęczona, rozdrażniona, oprócz bólu piersi czuję się tak jak przed okresem. Już nic nie wiem. Tak czy siak czy okres przyjdzie czy nie pójdę do ginekologa. Ale martwię się coraz bardziej...boję sie ze to moze byc cos poważnego. :( Autorka.