Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zarrrrraa

Jakie produkty kupujecie w BIEDRONCE?? I co polecacie? ;)

Polecane posty

Gość Zarrrrraa

mam na myśli wszystkie produkty i te żywnościowe i kosmetyczne i chemie ;). Czy ktoś z was kupował może takie dania gotowe? Dobre są? Czaiłam się na lasagne ale w końcu zrezygnowałam. Piszcie :)

Gość Jestę biedakię
chleb "Polskie Zboża", pasztetowa drobiowa, margaryna Wyborna, czekolada Magnetic, lody Opera, michałki kawowe na wagę, chipsy Tasty

Gość pmgxmgpwpg
ja polecam ace Biedronkowe agent i płyn do naczyń tymek:) dobre są też parówki wieprzowe te za 7zeta

Gość Siwaaa
Z jedzenia dobre sa mrozone pierogi z miesem,pierogi krokiety i nalesniki do mikrofali,warzywa na patelnie i ogolnie zywnosc moim zdaniem jest niezlej jakosci.kosmetyki tak samo.np szampon i odzywka elisse koszt 10zl a lepsze niz niektore reklamowane.i micelarny zel do mycia twarzy i demakijazu jest niezly

Gość zielony knotek
moja mama kiedyś złaszczyła się na lakier do włosów i był gorszy od lakieru tej samej marki kupionego w zwykłej drogerii zwykła woda w butelkach jest okropna gorsza niż z kranu nie da się tego pić dobre są bułki czosnkowe to są paluszki z takim czymś u góry ziołowym oblane są też serkiem :) są wyśmienite

Gość wontek
normalny śmiertelnik prosto z ulicy nie ma żadnej szansy aby kupić w BIEDRONCE tak zwany towar w promocji, towary promocyjne na pniu przejmuje obsługa BIEDRONKI i są wykupowane zanim przyjadą do magazynu marketu , stali odbiorcy tylko czekają na INFO i natychmiast towar odbierają a tak zwana Ochrona Biedronki bardzo dba o to aby klientowi , który do BIEDRONKI trafia i chce kupić towar ochroniarz mówi wprost do klienta , spadaj na drzewo , chyba że chcesz dostać po ryju !

Gość gość
są takie jogurty za ok 69 gr bardzo dobre. Pyzy z mięsem,pierogi ruskie mrożone też mają pyszne. A lakier do wlosów taki ich do 5zł bodajże, okropny. Psikasz i psikasz i nic

Gość oddajcie leczo
leczo!!! CZEMU NIE MAJA TEGO DOBREGO LECZO! Wrrr jestem zła,bo juz z rok czasu nie ma! Pani mówiła ze braki na magazynie,ale to wygląda jakby go wycofali

Gość gość
sos do spagethi jest dobry za 3,49

Gość gość
Wafelki Estelle, płyn do prania czarnego Kłębuszek, pączki i eklery, pierogi ze szpinakiem, czekolady Magnetic, desery Bondi (podroba Monte), Desella czekoladowa i toffi, płatki śniadaniowe z czekoladą i bananami, podkolanówki, krem do rąk BeBeauty, pasta do zębów wybielająca, odplamiacz Oxy, babka Graciella, płyn uniwersalny Cler. To tak na szybko

Gość gość
ja moge napisac czego nie polecam bo tego bedzie mniej na pewno nie kupiłabym: mięsa chleba ogólnie to często kupuję: szynkę konserwową lub mielonkę w puszce ser edamski picie-owocowy ogród i multiwitamina jogurty,serki czekolada,krówki parówki wyborne owoce,warzywa (choć te wolę na targu,ale targ mam niestety daleko) chusteczki nawilżające itd...

Gość gość
ale oni mają taki gulasz w puszczce ja tam bardzo go lubię :)

Gość ihhdb
pierogi z miesem i z kapusta i grzybami,sciereczki za 1,60 za 5 sztuk,szampon migdalowy do wlosow za ok 4 zl jest super,woda polaris,chleb za 1,45 -bardzo dlugo jest swiezy,bulki z ziarnami--pychotka,chleb janosik-tylko ostatnio go nie widze,,margaryna wyborna,serki wiejskie i biale w plastrach--pycha,kasza manna w torebkach za 69 groszy,jogurty,to tak na szybko