Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaszka22

Czy być z nim nadal

Polecane posty

Gość kaszka22

Spotykam się od niedawna z pewnym kolesiem. Na początku mi nie zależało, to on bardziej zabiegał o mnie, pisanie codzienie itd. Z początku się przed tym broniłam, bo słyszałam o nim dużo złego, zresztą zarywał też do moich koleżanek. Kiedy powiedziałam, że chce kończyć znajomość to on wtedy powiedział że się zmieni, zaprosił do swoich znajomych przedstawił jako dziewczyne. Potem dowiedziałam sie ze całował sie z jakąś swoja niby kolezanka, to było już w momemcie kiedy sie spotykalismy, słyszałam o niej juz wczesniej, tez sie z nia lizał ale to było na poczatku naszej znajomości, wiec sie nie czepiałam. Teraz sie okazuje ze on sb z nia codziennie rozmawia o pracy, imprezach, dzisiaj auto kupił to tez jej radosna nowine przekazał. Niby tłumaczy, że jestem niepowazna bo ona ma dzieci, meza ( z którym teraz nie jest).Może bym to jeszcze łykneła tyle ze ona wygląda jak dyskotekowa d****a a mąż ją ponoć zostawił. Dzisiaj zobaczyłam że ona mu jakies wiadomosci na tablicy na fejsbuku dodaje i napisałam do niej zeby sie w koncu prawdy dowiedziec. Powiedziała ze ona ma go w d***e i na pewno nic z nim nie kombinuje natomiast gorzej z nim. Mój kochany natomiast twierdzi że zachowałam się jak w gimnazjum i nie chce narazie ze mną rozmawiać. Nie wiem co robić czy mu uwierzyc i być z nim czy go poprostu za przeproszeniem kopnąć w d**e!

Gość gość
olej go, faceci sa do d**y, wszyscy

Gość takaTAMsobieJaa
Żałosne,jeden drugiego kryje. Widocznie są po jednych pieniądzach. A zostaw go,niech sobie ta lafirynda go weźmie :)