Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALICJA_26

PRZYŁAPAŁAM FACETA NA ZDRADZIE

Polecane posty

Gość ALICJA_26

W sierpniu mieliśmy brać ślub. Wszystko gotowe, załatwione. Od jakiegos czasu zachowywal sie dziwnie. Tlumaczylam sobie to tym, ze jest zdenerwowany przygotowaniami do slubu. Nie mielismy dla siebie czasu. Co weekend wyjezdzam do Austrii bo mam teraz mnostwo zlecen i musze pilnowac tego. Raz zauwazylam jak chowal przede mna telefon, jakby mial cos do ukrycia. Mial pretensje ze nie mam dla niego czasu. Postanowilam wrocic wczesniej. Normalnie jestem w poniedzialek wieczor w domu, a tym razem chcialam spedzic z nim cala niedziele. Chcialam mu zrobic niespodzianke. Wchodze do domu, patrze nie ma go... Wzielam prysznic ( mamy duzy dom) i udalam sie do sypialni ubrac bo tam mam szafe z ciuchami. Wchodze ... i co widze ? Zobaczylam go w lozku jak spal ze swoja kolezanka z pracy. Zlapalam wywloke za bety i ja wyrzucilam z domu, zaczelam sie z nia szarpac, a Maciek nagi wyskoczyl z lozka jak poparzony. Oczywiscie rzeczy zaczely leciec oknem a wywloke wyciagnelam w samych majtkach za drzwi. Bylam w furii. Probowal mnie uspokajac, szarpal sie ze mna zeby mnie przytrzymac, ale bylam w furii. Nie wiedzialam co robic, wyszedl, rzucilam mu j****ym pierscionkiem w twarz i dalam 10 min na spakowanie sie. Minal miesiac, slub odwolany. Kleczy pod moim domem dzien i noc. Slubu nie bedzie, nigdy. Co mam zrobic, nie moge sobie ze soba poradzic, na czymkolwiek sie skupic.. Wszyscy pytają, chca wiedziec, sa ciekawscy... Najchetniej zamknelabym sie w sobie... Planuje sprzedac dom i przeprowadzic sie do austrii... tam mam firme i rodzicow... Co byscie na moim miejscu zrobily? Jestem zalamana... Bylam z nim 5 lat, mial byc slub, dzieci, dom jak z bajki na ktore zasuwalismy razem... Chce sie z nim tylko dogadac zeby sprzedac dom i podzielic sie po polowie albo zeby mnie splacil... Nie mam sily zeby zyc. Nadal go kocham...

Gość chyba kupie se peruke
swietne historie piszesz, zastanawialas sie na pisarstwem? masz polot i finezje:) moze jakas ksiazka i jeszcze kariere zrobisz!!

Gość alicja_26
no wlasnie, nie wiem po co wchodzilam na to forum, chyba po to zeby przeczytac debilny komentarz.... swietnie, dziekuje za pomoc, dobranoc

Gość takaTAMsobieJaa
Nikt za ciebie życia nie przeżyje więc zdecyduj sama. Ja mam faceta i wiem że nawet jakby mnie zdradził to aż tak dużego wrażenia to na mnie nie zrobi. Zresztą kto dziś nie zdradza? Tylko idiotka myśli że jej facet będzie wierny do grobowej deski. Nie ma takich facetów!

Gość gość
Aluś nie łam się, powinnaś i ty go zdradzić. Nie chcę się nażucać ale może ze mną?

dobranoc

Gość gość
Młoda damo, nirpotrzebnie tutaj wchodziłaś. Myślałaś że wszyscy będziemy płakać z tobą? Ja mam ciężką chorobę i nie jestem tutaj po to żeby ktoś nademną załamywał ręce, jestem tutaj żeby się smiać i cieszyć z tego co mnie jeszcze czeka. Jak chcesz pocieszenia to psycholog za odpowiednią opłatą zajmie się tobą.

Gość gość
O łysy stara się być kulturalny :) :) :) js nie mogę ha ha ha ha :) :) :)

Gość alicja_26
a no widzisz, ja jednak wierzylam i zrobilo to na mnie wrazenie. dzisiaj uslyszalam ze polecialam na jego kase... kasa najwazniejsza co nie

jak zawsze:D

Gość alicja_26
tak, ale po to są tego typu fora, zeby moc porozmawiac z ludźmi, zobaczyc co oni o tym sadza i jak to widza...

no to ci radze, zacznij pisac zawodowo!!! dostalas rade? no t podziekowac i lulu ps. cisnienie mi znowu skacze:)

Gość gość
Pani Alu proszę być ostrożnym z panem od peruki, potrafi być bardzo niegrzeczny. Strasznie wulgarny.

Gość alicja_26
chyba se kupie peruke - kup sobie lepiej mozg czlowieku, bo widze ze jestes stalym bywalcem forum dla kobiet gdzie probujesz sie dowartosciowac szukajac aprobaty u innych i bardzo ci wspolczuje ze twoje zycie jest przej***nie nudne ze spedzasz na tym forum caly wolny czas bo pewnie nie masz przyjaciol ani nikogo. zegnam

Gość gość
Oj a ja chyba domyślam się dlsczego panu ciśnienie podskoczyło. Oj a ja jakieś dziwne podniecenie zaczynam czuć. A pan taki bez włosów to wszędzie?

piersza czesc niech bedzie o planowanym slubie a pozniej zdrada itp. druga czesc ze poznajesz nowego ogona, zakladacie rodzine itp pozniej on ginie a ty zostajesz porwana i wywieziona do afryki a tam musisz oddawac sie za mleko kokosowe tubylca itp

słuchaj głupia pindo nie dziwie sie ze zdradzal cie facet... furiatko.

Gość gość
Pani Alu, proszę z nim porozmawiać. Z panem od peruki, przy odpowiednim podejściu świetnie się Pani ubawi. On naprawdę nie ma muzgu.

Gość kasiuleczka800
kochasz te pieniądze to mu wybacz:)

Jeśli zdradził, to nawet jak klęczy pod domem nie ma sensu być w takim związku.....wybaczysz i za jakiś czas zrobi to samo...

Gość gość
No panie peruko ja bym chciał zasnąć ale pan mi to uniemożliwia. Szanowny pan Albert E twierdził że istnieją tylko dwie żeczy nieskończone, wszechświat i ludzka głupota. Ale tylko tego drugiego możemy być pewni. I Pan jesteś tego namacalnym przykładem.

ty fakaj sie co:p sama nie masz mozgu

Gość gość
Peruka jest do tego damskim bokserem, no przyznaję że jestem zaskoczony, tego się nie spodziewałem. To wyższy stopień hamstwa. :) :) :) skąd pan jest? Zapomniałem ha ha ha :) :) :)

ohh i ahh chodząca mądrości!!!!!!

Gość gość
Dobranoc panie peruko, zostsliśmy przyjaciółmi a nawet kimś więcej :) gdzie ty mój luby tam i ja. Spotkamy się niiebawem. :) buziak na dobranoc cmok!!!

kto damski bokser? ja? ty masz problemy chyba ze zrozuminiem tego co czytasz coś mnie się tak zdaje i wyciagnelas zle wnioski z innego tematu ps. wróć tam i przeczytaj jeszcze raz tłuku