Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALICJA_26

PRZYŁAPAŁAM FACETA NA ZDRADZIE

Polecane posty

Gość gość
sa zwiazki w ktorych jesli nawet wystapi zdrada to partnerzy wyliza rany i bede o to doswiadczenie madrzejsci w przyszlosci. u mnie tak bylo. minelo dwa Lata. kocham meza do szalenstwa I teraz sie tylko pukam w glowe jacy bylismy glupi I o maly wlos nie stracilismy 7mio letniego malzenstwa. wina lezala po obu stronach. zalezy od tego jak jestescie oboje dojrzali, czy jest nadal milosc I jak by sie to mialo co do wspolnej przyszlosci. Bo wiesz... tak na marginesie to mial ci przysiegac ta dozgonna wiernosc dopiero za kilka miesiecy :p ps. jesli w zwiazku (normalnym, nie patologicznym!) dochodzi do zdrady to nie jest do konca zawsze tak ze osoba zdradzajaca jest calkowicie odpowiedzialna :p od was zalezy co zrobicie z Tym doswiadczeniem, lekcja z zycia. my z mezem wiemy napewno ze nigdy przenigdy podobna sytuacja nie zaistnieje Bo to nie ma sensu (chociaz nigdy nie mialo i do tej pory sie zastanawiam jak to sie stalo :D tlumacze sobie ze poporstu na kilka miesiecy zglupielismy oboje :D) teraz Ty przez Miesiac czasu sobie odbij, przemysl, daj chwile czasu and zastanowieniem sie czego Wlascicielka chcesz I jesli to ten jedyny to serce ci podpowie w odpowiednim momencie a za kilka lat jak wstyd, rozczarowanie, emocje opadna i bedziecie inaczej z dystansem na to patrzec. gwarantuje.

Gość gość
Panie peruko, pan ubliżył Pani Alicji a to jest wielce niegodziwe, ta Pani podzieliła się swoim problemem, a pan najpierw prubując chyba udowodnić własne prostactwo naprzykszał się jej. Naprzykszał się w sposób żenujący, po czym zwyzywał ją pan. Tak postępują dsmscy bokserzy. Wstyd mi za pana.

Gość ALICJA_26
zależy mi też na tej kasie trochę:(

Gość gość
Pani Alicjo przepraszam Panią za pana perukę, wstyd mi że jestem męszczyzną, on naprawdę uwłacza nam swoim zachowaniem.

Gość chyba kupie se peruke
nie ubliżam jejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

ochhh jaki szarmancki typek, zaraz chyba sie spawiuje:D

Gość gość
Ależ pan własnych postów nie pamięta? A może wypiera się ich pan, cóż za bezczelność !!!

litosciiiiiii napisałem tylko zeby ksiazki zaczeła pisac:D a tu teraz aferaaaaaaa

czeski film:) nie, nie pamietam

Gość gość
Wróć do tego co napisałeś, nazwałeś panią Ale pindą a w kolejnym poście zarzuciłeś jej brak mózgu. Człowieku czyżby czytanie tego co piszesz było zbyt męczące?

Gość gość
Związek po zdradzie kojarzy mi się z rozpaczliwą próbą ratowania człowieka śmiertelnie chorego, którego i tak nie uda się uratować.......

Gość gość
A może to przerasta twojje skromne możliwości?

pinda bo ona pojechala po mnie (poczytaj) a mózgu do kogos kto napisal wczesniej to niby do mnie!!!!!!!!! masz problemu z czytanie i kojarzeniem?? elokwentnego chcesz grac a chyba tuman jestes

przeczytaj ze zrozumieniem wszystkie posty i moze skojarzysz, i nie graj glupiomadrego bo to smieszne jest.

Gość tentamtem
Alicjo prześpij się z kolegą i powiedz mu że jesteście kwita ... A tak w ogóle wspomnij mu że kolega miał ruchliwszą fujare. To będzie baaaardzo upokarzające dla niego :)

Ale rady...Wybaczyć?Przespać się z pierwszym lepszym aby wyrównać rachunki?Żenada.Zdrajcy się nie wybacza i tyle w temacie i dla mnie nieważne jest czy byłabym z kimś miesiąc czy 20 lat.Mnie facet zdradził po 12 latach i nie miałam ani nie mam zamiaru mu wybaczyć.Po co?Żeby zdradził kolejny raz ale lepiej się maskował?Autorko wiem,że to boli,że kochasz ale czas goi rany a mężczyzn na świecie jest wielu i nie trzeba sobie marnować życia z burakiem.Na Twoim miejscu sprzedałabym dom i wyjechała bliżej Rodziców.na pewno jeszcze kogoś z czasem poznasz i zapomnisz o tym co zrobił Ci narzeczony.Głowa do góry :)

Gość Walinetto
Jak przyłapałaś faceta, to pomachaj mu na pożegnanie i tyle. A jak któraś się domyśla, ale nie jest pewna, to proszę zainteresować się programem szpiegowskim NinjaLogger.