Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani pani ani ani aaaaaa

Jak zwrocic kolezance uwage by bardziej o siebie dbala?

Polecane posty

Gość pani pani ani ani aaaaaa

Jak w temacie. Przyjaznimy sie juz od kilku lat. Ogolnie jest swietna dziewczyna, oczytana, inteligentna. Ale, ale ostatnio narzeka na samotnosc. Na brak zainteresowania. Zeby nie bylo, ja uwazam ze nie tylko wyglad sie liczy, ale mysle, ze lepiej by sie poczula gdyby zaczela bardziej o siebie dbac, czy jakis makijaz, ciekawy ciuch. Szkoda mi jej, chce zeby sie dobrze czula a wydaje mi sie, ze nawet mala zmiana swpjego wygladu doda jej pewnosci siebie. Tylko jak mam jej to powiedziec, raz zasugerowalam, ale chyba nie wziela tego serio. Ona ma idealistyczna wizje zycia, ze nie liczy sie wyglad. Jasne ze nie tylko, ale jest wazny. Jak mam jej to powiedziec zeby nie chodzila z tlustymi wlosami, w byle jakich po cioci ciuchach?

Gość tfffffffffffffff
podbijam

Gość gość
Idźcie na basen.

Gość gość
Na imieniny złóżcie się jej na karnet do salonu odnowy, fryzjera, Spa ...

Gość haainka
Wiesz, jeśli jej problemem jest samotność, to raczej makijaż i fryzjer nie pomogą. Sorry, ale faceci naprawdę nie zwracają uwagi na takie rzeczy jak "ciekawy ciuch". A zmiana owszem - może dodać pewności siebie, ale może też ją osłabić, jeśli będzie się czuła dziwnie w ubraniu, którego nigdy nie nosiła. Proponuję raczej poszerzyć krąg znajomych, np. niech się zapisze do jakiegoś koła zainteresowań.

Gość gość
No nie wiem czy nie zwracają uwagi na ciekawy ciuch. Jak wyszłam w mini albo nowej kurteczce to czulam na sobie spojrzenia facetów

To ona nie widzi ze jest zaniedbana?kup jej jakies ubrania wybierz sie z nia do fryzjera kosmrtyczki albo powiedz wprost ze jest nie atrakcyjna czasem to motywuje bo jak nikt jej tego nie powie to bedzie myslala ze jest ok,sexy

Gość gość
moze zapros ją do siebie i zaproponuj, ze zrobicie sobie babski wieczór spa. zrobcie se razm peeling polozcie maseczki, manicure. to pierwsze co przychodzi mi na mysl, moze podsun mysl czy nie chcialaby zmienic fryzury... no nie wiem

nie ma co owijac w bawelne jesli wyglada kiepsko to faktycznie nikt nie zwroci na nia uwagi nie chodzi o przebranie w ktorym zle sie czuje ale ubranie ktore podkresli atuty nie oszukujmy sie faceci to wzrokowcy i chocby nie wiem jak dziewczyna bylaby bogata wewnetrznie to jesli zewnetrznie nie przyciagnie wzroku jest skreslona na starcie..,. wiec jako jej przyjaciolka powinnas jej to uswiadomic powiedziec co twoim zdaniem powinna zmienic i jesli juz nastapi jakas odmiana powinnyscie wybrac sie gdzies do ludzi zagadac kogos itd

Gość haainka
No nie wiem. Ja np. nawet nie pamiętam jak był ubrany mój dzisiejszy narzeczony, kiedy go zobaczyłam pierwszy raz i zwróciłam na niego uwagę. Ok - jak założysz krótką spódniczkę zwrócisz uwagę, jak pokażesz gołe cycki na pewno też będziesz czuła na sobie męskie spojrzenia :) ale chyba nie o to chodzi i nie o takie zainteresowanie. Lepiej idźcie na wieczór autorski, wystawę, wycieczkę, pielgrzymę (jeśli was to interesuje), do klubu szachowego, klubu karaoke - po to by poznać nowych ludzi. Bo jak macie jakichśtam znajomych facetów w pracy czy szkole, którzy koleżanką się nie interesują - to oni się nagle nie zainteresują po zmianie fryzury i makijażu.