Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fajny chlopak 21

Podobalo by sie wam gdyby nieznajomy chlopak zlapal was za pupe ??

Polecane posty

Gość Fajny chlopak 21

Np na ulicy w szkole na zakupach ? Juz niechodzi mi o sama wasza reakcje bo ta moze byc odmienna od tego co naprawde sobie myslicie :)

Gość chyba kupie se peruke
onanisto wszystkie tego pragną, musisz sprawdzić:p

Gość gość
Szczeliłabym w pysk.

Gość Fajny chlopak 21
Haha :p bo raz sobie zrobilem dobrze to juz onanista :) nie mowie o takim hamskim lapaniu za tylek tylko o takim delikatnym zlapaniu reka i lekkim scisnieciu :) naprawde bys niechciala gdyby to byl ladny chlopak ?

Gość gość
To chore.

łappp śmiało, jak nie dostaniesz po pysiu to znaczy że możesz sex proponować:D

no jesli by juz mnie zlapal, pewnie bym sie rozesmiala, gdyby chlopak byl sympatyczny. ale gdyby byl oblesny, z miną gwalciciela, to spralabym na miejscu ;] ale wolalabym nie przezyc takiej akcji nigdy w zyciu!

po gębie zazwyczaj dają pasztety a takich chyba nie masz zamiaru łapać więc śmiałooo:D pasztety stoją na straży swojej moralności i nietykalności

tak samo jak pasztety/ bazyle tak zwane mają mało partenerów i uznają to za swoją chlube a prawda jest taka że ich nikt nie chce i jak ładna dziewczyna ma więcej to krzyczą że puszczalska... są po prostu zazdrosne

juz lepsze by bylo przytulenie nieznajomej, zapytanie uprzednio o to, a takie łapanie za tylek, no troche dziwne w czasach, gdzie jest mnostwo gwalcicieli i onanistow, kobiety sie boja ciemną nocą wychodzic same. no tak z tym lapaniem za tylek niebezpiecznie, bo kobieta moze sie wystraszyc i zaatakowac sie gazem pieprzowym tylko i wylacznie w wyniku samoobrony :P

chociaz mnie kiedys panna lapala za d**e na imprezie i mnie irytowala bo nie byla w moim typie, gdyby byla fajna to tu i teraz:D faceci też nie biora co im się nawinie;)

Hehe, ja jak sie opieralam o barierki to stal obok mnie zaraz taki ładny koles i sie uderzalismy pupami o siebie dla zabawy, a ja go jeszcze bilam teczką, udając ze sie zloszcze hehe. chcial potem ze mną chodzic, ale zostalismy na stopie kolezenskiej, bo nie byl pod względem charakteru w moim typie :)

Gość Fajny chlopak 21
Mnie tez dziewczyny lapaly za tylek w liceum. 2 najwieksze szmatki z klasy :) Ja je ovczywiscie tez. Jedna pamietam w spozywczaku zlapalem ktorej nieznalem. Bardzo ladna nizsza odemnie. Stala przy ladzie ja do niej podeszlem zlapalem delikatnie i uszczypnalem a ta do mnie - taa napewno. Niewiem o co chodzilo ale sie do niej usmiechnalem ona do mnie i tyle. Wyszla ze sklepu a ja kontynuowalem zakupy :)

Gość QQrÓQQ...aMoooReeeeeeeeeeeeeee
...tak. chwycił bym go od razu za chÓÓja.....

Gość gość
a co tu ma sie podobac, kobieta to nie klacz czy krowa zyby klepac ja po d***e(co innego osobisty facet) kobietki szanujcie sie jest 101 innych sposobow aby pokazac ze ze ci sie dana kobieta podoba i nie jest to lapanie jej za d**e, cycki itp

Gość gość
Nieważne, czy pasztet, czy nie. To, że facet jest przystojny, to nie znaczy, że ma prawo mnie dotykać.

Gość prawictwo pospolite123
a tobie by sie podobało jakby nieznajoma kobieta złapała cie za nabiał ?

Gość gość
zbieram slimaki kto by cie chcial za to wielkie dupsko lapac nudna fajansiaro :D (zaraz napiszesz, ze jestes malutka, chudziutka, ale wymiary jakie podawalas na to nie wskazuja ) 🖐️

Gość Fajny chlopak 21
Kurde co za pytanie jasne zebym chcial zeby mnie dziewczyny lapaly. Nawet starsze jak by to robily co mi sie niepodobaja to bym niemial nic przeciwko. Wydaje mi sie ze tu sciemniacie z tym ze byscie niechcialy...

Gość gość
To was musi podniecac jak jakis fajny facet by was tam dotknal wiec nie walcie sciemy

Gość gość
up

Gość Nikola4345
oj tak bardzo by mi sie spodobalo jakby nieznajomy chlopak zlapal mnie za pupe albo za piersi wtedy ja bym go zlapala za fujarke

Gość fiu fiu6
Nie będę się rozpisywać, ale nie radzę. Byłam świadkiem sytuacji, gdzie szło dwóch typów, jeden z nich klepnął dziewczynę w tyłek, potem dostał wp*****l od jej faceta , a do dziś jej gnębiony i obśmiewany na ulicy (również przeze mnie). Musi nieźle żałować teraz swojej głupoty :D wstyd ma na pół miasta

Gość gość
A gdyby byla Singielka ? Ponawiam pytanie.. Lubicie gdy chlopcy to robia ?