Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę jeszcze wierzyć, że będzie dobrze?

Polecane posty

Gość gość

Poznałam swojego obecnego partnera przez internet (ja obecnie 25lat on również). Jesteśmy ze sobą od ponad dwóch lat mieszkamy ponad rok razem. Na początku związku było idealnie, on mną zafascynowany chciał się ze mną kochać po prostu było jak w bajce, tzn myślałam, że tak jest. Po pewnym czasie seks zniknął z naszego życia 1x na 2mc i to jak ja to inicjowałam. Dwa dni temu odkryłam, że mój facet przesiaduje na chatach erotycznych z kamerkami.. zaczęłam z nim rozmawiać o tym co widziałam i co czuje, powiedział mi, że mnie kocha ale nie jest ze mną szczęśliwy.. mój świat przestał od tamtej chwili istnieć.. czuje się beznadziejna we wszystkim. Prawie się rozstaliśmy ale ja tak bardzo Go kocham, że nie wyobrażam sobie już życia bez niego.. Mam depresje płacze całymi dniami po kątach i nie radze sobie już z wewnętrznym bólem i nakładaniem maski szczęśliwej jak tylko wychodzę z domu. Pytając go dlaczego nie jest szczęśliwy odpowiada "nie wiem", "nie potrafię ci odpowiedzieć". Tak też było jak zapytałam go o jego fantazje erotyczne by sprawić mu przyjemność.. co ja mam zrobić kocham Go bardzo mocno ale nie potrafię tak żyć i nawet pisząc to płacze.. to mój drugi poważny związek lecz teraz myślałam, że to ten jedyny.. nie chce nawet myśleć co się ze mną stanie jak on mnie zostawi.

Gość gość
i dobrze ci tak dziwo mieszkająca na kocia łapę z byle gownem poznanym przez neta 🖐️